E, ovako treba... > Metalni čamci

Zorterov čamac

<< < (4/15) > >>

zorter:
@maverick
Mario, verovatno bi to neko ko ume da radi s drvrtom, i umeo da zaobli, ali ja to jednostavno nisam umeo. Ne zaboravi da je ispod lima kompletna nadogradnja od drvenih lamperija.

zorter:
Bucho, poljo, srsa, Zeljoni, deda, barbanesa, SaleNB...... (izvinite, da ne nabrajam dalje),
ma svi clanovi foruma, poznavao ih ili ne

imate moju ladju na raspolaganju, ovde u Sapcu i okolini, koliko hocete i kad hocete, da uzivate sa svojom porodicom  ok

Imate kompletan konfor, kabinu za spavanje, WC, kuhinju....

samo mi je vratite  hahaha stri

pa, zasluzili ste

zorter:

--- Citat: moma-stosic222  10, 10, 2012, 18:32:41 posle podne ---Gos-in zorter dobar dan i neka vam je sa srecom "ladja" clap ok!

Ja najbolje znam sta je ljubav prema ladji i koliko za vas vredi sve sto sami uradite na njoj. To nema cene. Meni su za "Sevu" govorili da je baraka, pa kada sam je ofarbao u crveno-belo ( te farbe sam dobio od jednog auto-lakirera iz Vrsca - zeninog brata ) a para da kupim farbu nisam imao, pa su me sa Sevom zvali "ploveci cirkus". I najbolje vam je da kao i ja tada, ne obracate paznju na proizvoljne komentare, jer ljudi tako i misle, pa zato tako i govore. Prepustite da to bude njihov problem, a vi se zadrzite na "svom' problemu": da volite svoju ladju i da je uredjujete kad i koliko mozete i da naravno uzivate u njoj, pa makar i "na suvom". Tada se prepustite masti, a na prolece, spustite ladju na vodu i krenite u ostvarenje svoje maste. yg

ok Pozdrav zorter i samo napred !

--- Kraj citata ---

Momo, upravo je tako kako kazes. Voleo bih da te vidim na prolece kod mene da malo uzivamo zajedno na ovom mom "cirkusu".

barbanesa:
Svaka cast ,zavrsio si camac al sad dolazi onaj najtezi deo kad treba da porines a tu ti trebaju ljudi sa foruma...
 A znas kakvi smo mi ,ne moze na suvo, pa malo ovo ,pa malo ono i tako...
Pa ti sad vidi bolje da si porinuo pa postavio slike.. bongo bongo 114

zorter:
To se podrazumeva.
 sava harm b1 1144 cheers flasica

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju