E, ovako treba... > Metalni čamci
Zorterov čamac
moma-stosic222:
Gos-in zorter dobar dan i neka vam je sa srecom "ladja" clap ok!
Ja najbolje znam sta je ljubav prema ladji i koliko za vas vredi sve sto sami uradite na njoj. To nema cene. Meni su za "Sevu" govorili da je baraka, pa kada sam je ofarbao u crveno-belo ( te farbe sam dobio od jednog auto-lakirera iz Vrsca - zeninog brata ) a para da kupim farbu nisam imao, pa su me sa Sevom zvali "ploveci cirkus". I najbolje vam je da kao i ja tada, ne obracate paznju na proizvoljne komentare, jer ljudi tako i misle, pa zato tako i govore. Prepustite da to bude njihov problem, a vi se zadrzite na "svom' problemu": da volite svoju ladju i da je uredjujete kad i koliko mozete i da naravno uzivate u njoj, pa makar i "na suvom". Tada se prepustite masti, a na prolece, spustite ladju na vodu i krenite u ostvarenje svoje maste. yg
ok Pozdrav zorter i samo napred !
maverick:
mogao je to Zorter i malo zakriviti i zaobliti...ali koliko su svi vjerovali da je nece nikad zavrsiti a on je sutio i radio...ali kad vidim da je krevet gotov siguran sam da ce provesti puno dana na vodi i maximalno uzivati....
a ladja kolika god bila i kako god izgledala je mjesto gdje covjek zaboravi na sve i uziva u pecanju i s familijom...ne vidim razlog da i kolegi bude isto 114
Bucho:
Prijatelju, svi bi mi voleli da kupimo brod od nekoliko desetina hiljada evra ali ...... Siguran sam da ces biti srecniji na svom camcu nego mnogi na svojim jahtama. Samo uzivaj u svojih ruku delu i nadam se da ces me jednog dana ugostiti na na jednoj plovidbi. Ja bih licno bio prezadovoljan da je moj pa makar nekima bio i ruzan. 114 clap
poljo:
Ma sto vise razmisljam sve mi se cini da treba da ti kazem ...boli te uvo sta mi mislimo samo se dobro provedi ako i kad spustis ladju (mada i to zezanje oko iste na suvom nije losa varijanta )Uzivaj ok
srsa:
Друже мој, каква је таква је - твоја је и ти си је направио. 114 114 clap clap ok ok
Е сад, сигуран сам да ћеш имати проблема због великог отпора ветра при великим брзинама, јер ти кабина није баш аеродинамична, али ти прилагоди брзину и немаш бриге. ha ha ha kgk kgk stri stri stri
У сваком случају имаш препознатљиву лађу у складу са "Грумфовањем" које си докторирао, а и нико ти је неће украсти, па не мораш да размишљаш о плаћању осигурања. oops oops ffff
Удри бригу на весеље и уживај. 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju