E, ovako treba... > Metalni čamci
opet iz mog dvorišta-samogradnja čamca
maverick:
A zasto ne razmislis i stavis rolo vrata...u kabini ti zauzimaju oko 7-8 cm stropa...odlicno dihtaju ...mozes ih otvoriti samo recimo u donjem dijelu radi cirkulacije zraka...a ima tako lijepih plasticnih materijala i veliki izbor boja tako da se u konacnici ne bi ni vidjela skoro
KING:
Prva varijanra sto ti Mossi predlaze -sistem autobusa ili kombija je najbolja varijanta(ali i komplikovana)
Druge varijante su ti za namestaj gde je dihtovanje nebitno i to onda nije to. Ali jednostavna ugradnja.
Ako se odlucis za tu varijantu (namestaj) javi se to imas po dobroj ceni (nabavna) . To mi uvozimo.
bugi:
Kolega napravi ti njih tako da se ona lepo uklapaju u celokupnu sliku broda bez obzira koliko kostala
Rucni rad je rucni rad a u nautici se zna kako neke stvari moraju izgledati
Arsa:
--- Citat: IKA 05, 04, 2013, 12:32:14 posle podne ---
Definitivno,postavljam klizna vrata.Ostaje mi samo da pronađem naj efikasniiji sistem.Mosi i Kapetan su mi postavili linkove gde ima i tehničkih nacrta izvedenih varijanti za brodska klizna vrata,tako da je rešenje izvesno.
--- Kraj citata ---
Iko, nema sumnje da će ti brod biti, baš dobar. ok
Još samo da nakačiš neki najlon iznad broda da ne kisneš dok variš pa da se, ako bog da, gledamo na vodi ove godine. 114
IKA:
Došlo vreme da se sve privodi kraju.U unutrašnjosti formirana konstrukcija za podove,ležajeve i još ponešto
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju