E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Kampovi Srbije

<< < (4/5) > >>

Arsa:

--- Citat: bora63  16, 10, 2012, 10:21:45 pre podne ---A  kupusiste   roll4  ......... Pozdrav za Arsu i nikovladimira   114 114 114

--- Kraj citata ---

Pozdrav za Boru i ekipu.  114

bugi:

Vremenom shvatih da mi ni količina ulovljene ribe ništa ne znači. Tako da mi ne tebaju zamrzivači za smeštaj, sada nezamislivih količina smuđeva i somova upecanih samo uz pomoć štapa i udice.

Priznajem da mi to nekada jeste bio motiv i pokretač. Ali nikada to nije bilo u komercijalne svrhe. Jednostavno, kada sam ja imao ribe, imali su i mnogi moji prijatelji i to besplatno.
[/quote]

Ovo ja ne mogu objasniti nikom od kolega pecarosa sa kojim sam godinama lovio
Ne mogu ukapirati koliko mi je lepo pijuckati na brodicu i gledati u stapove makar nista ne trzalo u odnosu na nekadasnje zujanje i bacanje varalice u nedogled
Sada bacam samo kad za to dodje vreme a do tad brodic,camdzije oko mene i uzivanje

nikovladimir:
Malo smo kucicu pokrili  m4...
Malo smo čamac reparirali  sail

bakyy:
 JFAOITHAJFA bas lepo, ja planiram ovakvu kucu da napravim na placu. koliko te je kostala nadstresica ok

Kapetan:

--- Citat: bakyy  05, 03, 2014, 17:52:26 posle podne --- JFAOITHAJFA bas lepo, ja planiram ovakvu kucu da napravim na placu. koliko te je kostala nadstresica ok

--- Kraj citata ---

sad bas pravim nesto slicne konstrukcije....
-Lim rebrasti za krov 5 evra kvadrat pocinkovan pa mnozis po kvadratu
-kubik gradje oko 160-170 evra...

to na slici ima recimo gradje za 100 evra i 40 kvm krova ... bez ruku ispod 400 evra sa ekeserima plus betoniranje temeljnih stopa

ujedno  , u odnosu na sliku uradi veci pad krova... pocinkovani lim ne zdrzava sneg ako ima lepu kosinu ... :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju