E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
Kampovi Srbije
Arsa:
I toliko od mene. sajkaca
nikovladimir:
Lepo izgleda na slikama,
nisam bio u Ljubičevcu u kampu, ali sam se dvoumio kad sam trebao da dovezem moju kućicu
da li u Ljubičevac ili Brzu,
odlučio sam se za brzu zbog toga što je kamp odmah uz magistralu i u centru Varošice (prodavnica,kafana,osvetljeno itd) i zbog WC-a i kupatila.
Dugo sam pecao u Ljubičevcu,
dobra mesta za Smudja i Soma ali ne i za šarana.
Da li ti ''Aeso'' imaš kućicu u Ljubičevcu?
Arsa:
--- Citat: nikovladimir 30, 09, 2012, 18:58:22 posle podne ---Lepo izgleda na slikama,
nisam bio u Ljubičevcu u kampu, ali sam se dvoumio kad sam trebao da dovezem moju kućicu
da li u Ljubičevac ili Brzu,
odlučio sam se za brzu zbog toga što je kamp odmah uz magistralu i u centru Varošice (prodavnica,kafana,osvetljeno itd) i zbog WC-a i kupatila.
Dugo sam pecao u Ljubičevcu,
dobra mesta za Smudja i Soma ali ne i za šarana.
Da li ti ''Aeso'' imaš kućicu u Ljubičevcu?
--- Kraj citata ---
Nemam kuću u LJubičevcu niti igde, osim ove u Beogradu (Rakovica) u kojoj živim. Tamo imam samo nekoliko dobrih prijatelja.
Imao sam mnogo vrlo privlačnih, ponuda za kupovinu placa ili kuće na Dunavu. To me jednostavno nije privlačilo pošto bi me vezalo za jedno mesto, a to nikako nisam želeo. U LJubičevac sam redovno odlazio jedno tridesetak godina ali to nije bila jedina destinacija gde sam pecao. Po meni, jeste najlepša ali ima i drugih poput Prahova, Grabovice, Kupusišta, Vajuge, Korbova... 6589
Bogu hvala, dočekah da mi se ostvare neki snovi kupovinom broda. Tako da mi mnoge destinacije više neće biti nedostižne, a imaću priličnu autonomiju.
Vremenom shvatih da mi ni količina ulovljene ribe ništa ne znači. Tako da mi ne tebaju zamrzivači za smeštaj, sada nezamislivih količina smuđeva i somova upecanih samo uz pomoć štapa i udice.
Priznajem da mi to nekada jeste bio motiv i pokretač. Ali nikada to nije bilo u komercijalne svrhe. Jednostavno, kada sam ja imao ribe, imali su i mnogi moji prijatelji i to besplatno.
bora63:
A kupusiste roll4 ......... Pozdrav za Arsu i nikovladimira 114 114 114
nikovladimir:
Gospodine Boro...
Kupizše je vrh ;)
Ubaci neku fotku da vidimo šta si ti napravio 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju