Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Koji motor za gumenjak?
kozmo:
Verovatno dvotaktni, nesto je i jeftiniji. Pa valjda to moze da se tera i na pola gasa, mada...
zorter:
Ako planiras camac sa kabinom, ovo ce ti biti pomocni camac. Trebace ti. Pa neces valjda svaki put prebacivati motor kad ti zatreba pomocni camac. U startu razmisljaj o dva motora. U ostalom, treba ti i pomocni motor na kabinasu.
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 24, 09, 2012, 22:28:11 posle podne ---
... pitaj kapetana kako je leteo sa 10ks u gumenjaku - doduše RIB-u
--- Kraj citata ---
broker 8 konja Yamaha :) 31 km nizvodno 27 uzvodno tako nesto ... ali sam na svaki veci talas oduzimao gas jer se nikad nije znalo na koju ce stranu camac krenuti pri doskoku ...
kozmo , Sale Nb je za opkladu pokusao da izglisira jedan manji camac sa 8 konja ako se ne varam , epilog je da su on , cama i motor zavrsili u vodi ... saleta i camac nadjosmo ali motor nikad...
a to da 9.9 moze da se vozi na pola gasa je samo u teoriji , ja ne upoznah nikoga ko ce ako ima snage na gliseru da stedi motor , pogotovo ako nije neki potrosac
kozmo:
--- Citat: zorter 25, 09, 2012, 07:08:20 pre podne ---Ako planiras camac sa kabinom, ovo ce ti biti pomocni camac. Trebace ti. Pa neces valjda svaki put prebacivati motor kad ti zatreba pomocni camac. U startu razmisljaj o dva motora. U ostalom, treba ti i pomocni motor na kabinasu.
--- Kraj citata ---
Pomenuo sam da imam Tomos 3,5. Ostaje kao pomoc.
@ Kapetan - sve sam mislio da je problem u udobnosti, a sad ispada da treba da brinem i o pojasu za spasavanje...
Kapetan:
vidi moj rib je imao oko 30 kila... i isao 30 km na sat ... to uopste nije bilo pametno ...
evp pogledaj specifikaciju proizvodjaca, imas tu i 260 x 160 kao i tvoj camaca
http://www.brigboats.com/dingo_features.php
i ne zaboravi da tvoj gumenjak nema V plasticno dno koje je pogodno za glisiranje, tako da mozes ipak malo jacu "specifikaciju" da primenis
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju