E, ovako treba... > Yamaha
Yamaha 30 4-stroke 2006.
Stijepovic:
Njegose , ne znam jesi li bio kod nas na Rijeku Crnojevica prosle godine .. 2 ovakva su , jedna ista moja Yamaha kupljena kod Ajda i Djeke , druga je malo novija , na istom limenjaku su kao moj .. Mislim da teretna Yamaha nije potrebna za camaca tezine oko 350 kg? Sa 3-4 osobe ne ide ni malo sporo izglisira naravno 6589
A da kupim Yamahu 9.9 nije to to .. Sve u svemu vidjecemo tokom prve nedelje aprila. Tada moji restoran otvaraju dolje , a i tada ce biti zavrsen limenjak.. Radi ga neki covjek u Zetu , saznacu malo kasnije kad mi dodje Tata kako se zove , sigurno ga znas jh
njegos68:
taj čamac od 8,5 metara i lim 2,5 mm kako piše u projektu mora da ima više od 350 kg.. a dje je drveni patos,klupe,oprema ,motor... sa dvije ,tri osobe ce vjerovatno glisirati,ali će biti na granici... ali ti ćeš ga voziti sa 7-8 rusa natovarenih rančevima i nema šanse da glisira a ima da opteretiš motor i da ore...
njegos68:
--- Citat: Stijepovic 22, 03, 2013, 08:11:28 pre podne --- Radi ga neki covjek u Zetu , saznacu malo kasnije kad mi dodje Tata kako se zove , sigurno ga znas jh
--- Kraj citata ---
DA ga ne radi Guberinić?
Stijepovic:
--- Citat: njegos68 22, 03, 2013, 08:40:15 pre podne ---taj čamac od 8,5 metara i lim 2,5 mm kako piše u projektu mora da ima više od 350 kg.. a dje je drveni patos,klupe,oprema ,motor... sa dvije ,tri osobe ce vjerovatno glisirati,ali će biti na granici... ali ti ćeš ga voziti sa 7-8 rusa natovarenih rančevima i nema šanse da glisira a ima da opteretiš motor i da ore...
--- Kraj citata ---
Lim 2 mm se koristi , jedan metar kvadratni lima od 1mm je tezak 7.8 kg. A kupljeno je 20 kvadrata lima to je 312 kg. i stavi jos drveni patos rezervoar , tenda 400 kg sigurno , mozda i malo vise. Motor 96 kg = 500 kg. Sa 7,8 osoba , kao sto kazes ore motor. Ali rijetki su to slucajevi , 80% voznja bude sa 2-5 osoba , kako kad.. Kad dodje njih 7-8 uzmu se dva limenjaka naplati se kao sto bi naplatio da ih sam vozis i eto , lakse tebi , lakse njima..
Daa Guberinic kgk . Radi sad neku tendu , a meni limenjak pocinje u srijedu raditi. Nadam se da ce za 5-7 dana zavrsiti , materijal mu je doceran kod njega , samo on da krene :)
Materijal je kostao tacno 500 eura. I ruke 450 = 950
njegos68:
E dobro je naplatio ruke.. llll taj guberinic je u komsiluku kod mene .. znas li ono kad se sretnu vrabac i glista u Crnoj Gori? Dje si sivi sokole ?Evo me gujo ljuta.. stri E takav je i taj Guberinc',veliki filozof .. zasto stavi 2mm kad je predvidjeno 2,5?Sigurno Guberinic predlozio da je i to previse... I da ti kazem jednu stvar u Crnoj Gori nepostoji nijedan pravi brodograditelj sem na primorju... ovo po Podgorici i unutrasnjosti su obicni varioci koji vare ograde i ako im neko naleti sklepaju po neki camac koji obicno nije u osi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju