E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha 30 4-stroke 2006.

(1/5) > >>

Stijepovic:
Kupio sam polovnu Yamahu od 30 ks-a 4 taktna 2006 godiste . Moze li mi neko reci nesto vise od njoj ako zna ?  Ima elektronsko podizanje i spustanje , sto je dobro za skadarsko jezero , elektronsko paljenje . E sad ako neko zna nesto vise o njoj neka kaze zanimalo bi me. Potrosnja , brzina , neke mane , vrline itd.. 6589 Evo par slika :

njegos68:
 Dobar motor,zavisi od stanja i radnih sati ... i zavisi na koji ćes čamac da ga staviš.. sve mi se čini da je motor kupljen kod Ajda i Djeke u Vranj.. ako jeste onda je onaj mercury na prvoj slici dolje moj..

maverick:
mana im je curenje trima i to vecinom u polozaju kad motor ne radi sto ti i ako se dogodi ne predstavlja veci trosak od 15-20 eura popravka....cetkice na alnaseru su im relativno potrosni materijal....a sve ostalo gotovo bez mane, tih i ugladjen rad u manjim tako i u vecim obrtajima...potrosnja je relativna od plovila do plovila ali mahom se mogu voziti na 6-7 litara na sat ispod 4500 okretaja....kod mene je to dosta cest motor i posto putujemo na dunav i po 100 kilometara po pecanju sve mane vrlo brzo isplivaju na povrsinu....sam podatak da ih ima jako puno govori o kvaliteti...s tim ces se navozati i nauzivati do mile volje

maverick:
meni je zelja taj motor...uvijek mi nekako preskup...kod nas takvi otprilike kostaju oko 3000 eura , to godiste i godinu dvije mladji....

njegos68:

--- Citat: Stijepovic  16, 09, 2012, 08:58:11 pre podne ---Reci mi koliko si para raspolozen dati ? Pa cu probati naci nesto  jh

--- Kraj citata ---
Neznam,koliko si pratio forum,ali ako malo vise procitas ovdje ili na vukovima vidjeces da je Maverik perfekcionista.. Tako da taj motor,tog godista i u odlicnom stanju i naravno sa urednim papirima i kod nas kosta isto...tako da  no125

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju