Ja vec nekoliko puta napisah da Laza jos veruje u deda mraza,a sad vidim i Kep

.Veze sa vezom nema ''drzava je u teskoj situaciji,pa je prinudjena'' a dinkic vec pominje ''novu industrijalizaciju Srbije''.Aman ljudi,radi se o privatnim dzepovima nasih politicara,koje ovi ''nemci'',krupni kapitalisti, pune nestidimice,jer se boje da ce u Srbiji zavladati red i patriotizam,u dogledno vreme,pa juris na ove domace pacove koje ja poceh da zovem od skora ''ljoticevci'',jer je samo D.Ljotic,onomad,bio revnosniji i od nemaca,u unistavanju Srbadije i resursa mile nam drzave.Sve to iz samo licnih interesa.Ne znam cije su mleko sisali,ali,dabogda im preselo,kad tad.O slivu reke Morave,koji su takodje prodali,jos pre tri godine,i to zavijeno u oblande i lazi,prema narodu,i to nemcima

,da ne pricam.Kep je i to pomenuo,na forumu,sto uostalom,ovaj forum svrstava u pravo javno glasilo,sa sve razlicitim komentarima,kako je i red.Elem,vucic nam mili,potpisa i on sa nemcima zutu ujdurmu oko Morave,tako da nam nema spasa.Hitler,da je imao malo jace zivce,nije morao oruzje da poteze,da okupira celu jevropu,sve su to odradili isto politicari posle njega,putem mita ,jakih banaka,i naravno duznickog ropstva.I vrapci u celoj jevropi znaju,da Srbija moze samo od poljoprivrede i vode, da opstane,i bude Svajcarska.Ne,fabrike i rudnici,jalovista,poplavljena plodna zemlja,zagadjena voda i vazduh,teske bolesti u narodu je perspektiva ove zemlje,normalno,dirigovana od nemacke kao vodece sile,uz pomoc Oblakovih kauboja.Dal cemo docekati novog Karadjordja,cisto sumnjam,sprecice ga ovi novi ljoticevci,kao sto su sprecili i Kostunicu,uostalom.Kauboji rekli,ne svidja nam se,pravi je patriota,unistiti i njega i stranku,politicki i medijski,sto su nasi revnosno izvrsili.I tako ce da prodje svaki sledeci.A sad,posto sam pravim Srbima ogadio dan,odoh da nesto ceprkam na camcu