Nautika opšta... > EKOLOGIJA

Ekologija i politika

<< < (11/14) > >>

Kapetan:

--- Citat: Dule  31, 08, 2012, 17:46:15 posle podne ---Priroda je naveci geneticar. Eto, stvorila je i nas. To zovemo napretkom.
--- Kraj citata ---
Ja sam od Adama i Eve :)

--- Citat: Dule  31, 08, 2012, 17:46:15 posle podne ---Kap, bili smo pod dva diktatora, slazem se. Tito i Sloba.  sajkaca

--- Kraj citata ---
jes vala, imas pravo  tri komada :)

--- Citat: Dule  31, 08, 2012, 17:46:15 posle podne ---Da se nije gladovalo nije. Ali da smo u zaostatku za naprednim svetom jesmo. I to debelo.

--- Kraj citata ---

to ce nas i spase na kraju ...

Kapetan:
Medvedic slazem se da smo susu mogli navodjanvanjem da resimo ... i Slazem se da prosecan Srpski seljak ne koristi uopste ono sto moze nego gleda da koristi hemiju ...
Razlika izmejdu tvog i mog shvatanja problema nije daleka, razlikujemo se samo u tome da ja mislim da GMO hrana nije zdrava, a ti neces da priznas da ukrstanje nije isto sto i manipulacija genima ...

HOGAR:
To sa Darvinom nema veze sa ljudi.Evo,skoro,mada tesko,priznadose da neandertalac veze blage sa homosapiensom nema.Dakle jos jedna karika fali.Mnoze se,gasi svetlo  lol

medvedicibgd:
Kep da se razumemo nije problem u geneticikom ing vec u zloupotrbi istih kao sto napisah ranije.Hogare izvinjavam se ako su moji postovi izazvali gnev ali nije nauka kriva vec pojedinci zeljni brze zarade koji je zloupotrebljavaju!A to da je zloupotrba bilo i bice se zna ,pocev od zelje Hitlera da nacini cistu rasu pa do simentalnih krava ,koje su u pozitvnom smislu ,bile cudo u svoje vreme,tako i GMO ne bi trbalo da bude problem ako se ne zloupotreb;java.A to za vladare iz senke,pa to je stara prica koja je stara od onomad(ima tome vise 100 god).Ponovicu vodimo mi racuna o svom mikro eko sistemu ,svako ponaosob iz generacije u geneneraciju i nema brige,jer najvecu dusebriznici su nekad bili deo klana pa kad su ispali iz igre sad pokusavaju da isprave stvar i postanu vodeci lideri u tome.Samo sami sebe spasavamo!

IKA:

--- Citat: Kapetan  31, 08, 2012, 18:18:55 posle podne ---
Razlika izmejdu tvog i mog shvatanja problema nije daleka, razlikujemo se samo u tome da ja mislim da GMO hrana nije zdrava,

--- Kraj citata ---

Ti misliš ,da nije zdrava,ali je problem što nemaš čvrsti dokazi.
Pa u vreme tvog rođenja ,nije bilo GMO,pa kako si onda toliki porasto,jebote ni da si odrasto na genetski modifikovanom bebironu,a koji broj cipela nosiš nesmem ni da te pitam.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju