Nautika opšta... > EKOLOGIJA

Ekologija i politika

<< < (3/14) > >>

HOGAR:
Lazo,koje placanje,bre.Ono,bilo ga je ,al u kontra smeru.Debeli prosli ministar,kupuje i gradi po Srbiji,i ne krije to.A i zasto bi,ima ledja sa sve kaubojskim sesirom.Na podrucju jevrope je instaliran sistem samo u Norveskoj,kod mojih Vikinga,i kod nas.Radi se o tome da se talasi prostiru i kroz zemljicu nam nasu,i sve su cesce optuzbe u svetu,da su krivi i za Japan.Tamo ih ima 3-4,al Japance,narod,niko ne pita,kao i nas na kraju

LSI:
Ne brine mene taj HARPP.
Pukli smo mi odavno, mnogo pre nego što su oni to instalirali kod nas. Nama više ni HARPP ne može da naudi (a boga mi ne može ni da nam pomogne, ni on ni bilo šta drugo).

I, iskreno, ne verujem u ono što piše u onom ruskom tekstu na srpskom jeziku.
Vrućine su pogodile čitavu Evropu. Ali istovremeno dešavale su se i velike oluje sa poplavama. I temperature su bile iznad 40 stepeni ali daleko je to od pomenutih 60.

Jasno je da su nastupile velike promene u klimi i da će to trajati. Po nekim tekstovima, klimatskih promena bilo je i ranije u istoriji Zemlje. Nekada sa manje, a nekada sa više posledica.

Pitanje je sada koliko zaista taj HARPP može da doprinese svemu tome (ponavljam, nisam uveren da je HARPP uzrok)?

A šta sve HARPP može - sve je to pokriveno velom tajne i ljudi samo nagadjaju, a tada su moguće mnoge manipulacije ljudima. Jer kada bi svi mi poverovali u ono što je samo danas ovde u ovoj temi napisano, ne bi nam ostalo drugo rešenje, nego kuka i motika pa pravac Barajevo, da rušimo tog monstruma.

ladjaVlajko:
Из недавно завршене предизборне кампање:

Bećar:

--- Citat: LSI  28, 08, 2012, 14:28:14 posle podne ---

U ovom tekstu konkretno navedeno je kako Monsanto samo širom Amerike snabdeva više od 250.000 poljoprivrednika, a samo 145 njih je pokušalo da prikrije svoje seme sa namerom da ga koristi sledeće sezone (zamislite, nisu hteli da ponovo kupe seme koje će za sledeću sezonu proizvesti Monstanto!). Ipak, i od tako malog broja,većina je uvidela svoju grešku i pokajala se, a samo protiv 11 farmera je pokrenut sudski spor i Monsanto je dobio svih 11!
(Neverovatno! kao da su sudile sudije našeg Ustavnog suda!)

Kroz ovakvu formu saopštenja, Monsanto svima stavlja do znanja da je sudski aparat iza njih i da će svi platiti svoju neposlušnost.

--- Kraj citata ---

Upravo Vam to i kažem.Tužili su ljude i dobili ih na sudu .Oni su država...

Kapetan:
e sad ne znam dal je ova tema za Nautiku, ali uticaj svega ovoga je i vise nego jasan ... tako da moze nekako da se ubaci u Nauticku Ekologiju ...

ajd ovako MOSANTO je jedan od glavnih krivaca za Codex Alimentarius... a to je,  kada procistimo sve teorije zavere i slicne stvari, trovanje naroda radi maximiziranje profita i ostvarivanja monopola na trzistu na tome se bazita i MOSANTO ... direktni predstavnici u politickom selu Srbije MOSANTA su : DS, SNS, LDP, LSV.... ima jos par ali ovi su bitni ...

ako se ne varam srbija je ili podpisala ili pred podpisivanjem Codex-a.... na zalost tu se nista vise ne moze do smene vlasti ili revolucije ako je uopste bude...

sto se HAARP-a tice, u Srbiji postoji samo jedna antena i nalazi se u Zemunu ... mozete naci sliku na netu ... kod tog Barajeva, bjeljine (ili kako se vec zove) nema antena u kontaktu sam (preko pokreta) sa ljudima tamo i oni kazu da ih nema ... Ta antena u zemunu ne predstavlja nikav problem ...

A da li antena u Srbiji treba Amerikancima ? Pa ne treba im uopste ... Pogledajte ovaj film i sve ce vam biti jasno :

ako ne znate engleski ukljucite titl na srpskom (opcija CC) , hilm je inace sa HISTORY kanala...

ako ima nekoga ko ne veruje da HAARP anetan postoji u Srbiju neka klikne na ovaj link:

http://vlf.stanford.edu/research/experiments-haarp-ionospheric-heater
(klikni na Download raw and narrowband data, pa onda klikni na EUROPE/SERBIA)

radi se o najvecem Americkom univerzitetu, tako da nije neka tamo mambo dzambo fora

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju