Ribolov > Tehnike ribolova
ZVONI ZVONCE COBAN TERA OVCE
LSI:
--- Citat: zoki novus 24, 08, 2012, 10:36:15 pre podne ---....
Zal za mladost,uspomena na detinjstvo,prvu ljubav...?
--- Kraj citata ---
Ne znam odgovor na pitanje ali verujem da svako ima neki svoj razlog.
Ali znam da su najveće filosofske misli proistekle iz dokolice.
Zato nemojte da se čudite kad jednog dana deca u školama pored Platona, Aristotela, Epikura i drugih budu učila i o našem Zokiju!
Počeo je da razmišlja i da se pita - to je pravi početak puta u istoriju!
deda:
Lenje bube bre!!!!!!!!!!!
Ovcari !!!!!!!!!!!!
Stvarno umeju da nerviraju , jos kad ture 8 stapova da siznes !!
Ima ljudi koji su zvonca trajno pricvrstili na vrhove stapova jer ih gube pri kontri !! Za nocno pecanje i mogu da razumem ali danju ............. taz
maverick:
navikli ljudi...kolega mi koristi zvonce na jedan specifican nacin , posto peca sarane , zvonce kaci na rucku od masinice i nasloni zvonce na drdzac ili na camac...tako kad zapeca lagano zazvoni a funkcionira
mossi:
Ja zvonca ne koristim jer spadaju pri kontri ili pri zabačaju.
Ali juče sam bio na Dunavu sa ženom i zabacio sam JEDAN štap na ribicu u obalu, pošto se neki bucovi stalno tuda muvali.
Pošto nije bio dan za pecanje, uglavnom smo se kupali, klopali, družili, a zvonce ima funkciju da javi ako i pored svega nešto mrda. ha
Za par sati, mali smudjarak mi ubio dva kedera, oba poteza sam video ali se signalizator nije oglasio.
Umesto zvonceta kupio sam u formaxu jako praktičan signalizator koji se montira na štap.
Ne smeta, nije preglasan, a i da jeste, na plaži osim nas nije bilo nikoga. thumbup
hi
E sad jel sam ovčar ili čoban.. sha
igorbos:
Ja iz zvonceta vadim original kuglicu i mijenjam je olovnom iste velicine.Efekat:Teska je i neda zvonu da se cuje na sitno trzanje a i kad se cuje olovna kuglica daje tup zvuk mnogo manjeg intenziteta koji i ja skoro pa da jedva cujem.Nisam neki inovator nego mi jedne prilike ispala kuglica iz zvona pa ubacio olovnu iz opreme za plovak i desi se miracul... jh sajkaca
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju