Ribolov > Tehnike ribolova

ZVONI ZVONCE COBAN TERA OVCE

<< < (3/11) > >>

Ljuba:
Šaran ume da se javi sitnim trzajem pa onda skoro i do pola sata da bude tu kod mamca cekajuci trenutak. Ako se ne primeti taj sitan trzaj (a zvonce se javi i tako skrene paznju) sledeci udarac dolazi kao šok i ako majstor vec nije spreman...asta la vista baby...:).
Tesko je biti spreman 2 sata neprekidno...nista se ne desava i pogled i misli odlutaju ko zna gde a po pravilu on kad tresne (a još ako se čeka u panjevima) kontra mora da bude kad stap u prvom cugu krene dole, posle je kasno.

njegos68:
 ..zato se stavlja kraći predvez i fiksno olovo veće gramaže...i kad šaran pokuša da ispljune dolazi do samokačenja  sajkaca a ribolovac ako posmatra štapove ima dovoljno vremena da reaguje..  k5 a ako spava ni zvono ne pomaže..

dalibor:
Toliko iritira taj zvuk , da ti se pričinjava da li ptica cvrkuće ili je zvonce ili indikator.
Pre bih rekao da je posle drugog dana na vodi od 114.
Samo jedno znam da ništa "sladje nema" nego kada zapišti ili zazvoni a ti pored štapa,čupaš ga iz panja.

Kapetan:

--- Citat: dalibor  25, 08, 2012, 09:34:39 pre podne ---Samo jedno znam da ništa "sladje nema" nego kada zapišti ili zazvoni a ti pored štapa,čupaš ga iz panja.

--- Kraj citata ---

pred spavanje uvek zabacim stapove i stavim zvonca... iako me je tesko probuditi i treba mi vremena da se rasanim  kad cujem zvono za pola sekunde sam budan i na nogama 

igorbos:

--- Citat: Kapetan  25, 08, 2012, 19:28:42 posle podne ---
--- Citat: dalibor  25, 08, 2012, 09:34:39 pre podne ---Samo jedno znam da ništa "sladje nema" nego kada zapišti ili zazvoni a ti pored štapa,čupaš ga iz panja.

--- Kraj citata ---

pred spavanje uvek zabacim stapove i stavim zvonca... iako me je tesko probuditi i treba mi vremena da se rasanim  kad cujem zvono za pola sekunde sam budan i na nogama

--- Kraj citata ---
I onda skontas da je vec podne i da su to zvonile krave koje su dosle obalom da piju vode!
                                                         oops               h44             sajkaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju