Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
KAPETAN - DEDA ribolovački-duel
zorter:
--- Citat: samardza 19, 06, 2009, 22:47:33 posle podne ---Glasao sam za kapetana al bi pre jeo dedinu corbu :)
--- Kraj citata ---
I ja isto, ali kasnije cemo praviti duel u kuvanju corbe (pa cemo opet glasati). Mislim da kapetan zna da kuva samo corbu iz kesice a deda onu pravu ribolovacku. :yahoo: :yahoo: :dance1: :dance1: :dance: :dance:
zorter:
--- Citat: Zoran022 19, 06, 2009, 22:59:08 posle podne ---Mora prvo da nafata materijal za dobru corbu :) Od peseva nema bas neke corbe, jedino instant, iz kesice
--- Kraj citata ---
To ne priznajemo. Ako se ne ulovi riba za corbu, prihvatamo ribu iz ribarnice, ali samo za corbu. :good:
Kapetan:
ako ne nista videcu kako deda peca pa cu tako i ja :) nesto ce se uhvatiti ... valjda :)
zorter:
--- Citat: Kapetan 20, 06, 2009, 02:34:19 pre podne ---ako ne nista videcu kako deda peca pa cu tako i ja :) nesto ce se uhvatiti ... valjda :)
--- Kraj citata ---
Nemoj sad da se pravdas. :nono:
Prihvatio si duel, i nema nazad. Corbu ocekujemo, pa ti sad vidi kako ces. :good: :good:
deda:
Kapetane,uopste mi nije bila namera nikakav duel!!!!A sada ovi "zlotvori" oce da nas zavade!!!Nego se mi dogovorimo kada i gde pa odemo sami a posle im dostavimo izvestaj!!!Ja tipujem na nereseno jer u pecanju nikada nema pobednika jer nije takmicenje nego uzivanje!!!!Oni sto idu sa 500kg opreme to rade,mi uzivamo!!!! :good: :smile: :drinks: :dance1:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju