Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

KAPETAN - DEDA ribolovački-duel

<< < (3/16) > >>

sharke:
Da li se to Deda plaši,sumnja u sebe,boji poraza!?!? :drinks: :drinks:

shomi:
Ne moz' da idete sami  :nono: mora i nezavisna komisija!

Delegiram sebe i Meziju, brod nam je na suvom, znamo ponesto o pecanju,
Mezija ima neke trofeje u "corbarenju", a ja sam u samom vrhu sto se tice uzivanja  :smile:

Predlazem i da neko sa fish finderom odredi teren, pa da se krene!

deda:

--- Citat: sharke  20, 06, 2009, 12:58:56 posle podne ---Da li se to Deda plaši,sumnja u sebe,boji poraza!?!? :drinks: :drinks:

--- Kraj citata ---
   E ovo vec pocinje da lici na paljenje vatre!!! :dance:  Bilo ko da pobedi na kraju se svodi na isto:dobro zezanje!!!!Uvek je bolje da pobede mladi nego matori,olinjali macori!!! :preved: :drinks:

zorter:

--- Citat: deda  20, 06, 2009, 16:27:46 posle podne ---
--- Citat: sharke  20, 06, 2009, 12:58:56 posle podne ---Da li se to Deda plaši,sumnja u sebe,boji poraza!?!? :drinks: :drinks:

--- Kraj citata ---
  E ovo vec pocinje da lici na paljenje vatre!!! :dance:  Bilo ko da pobedi na kraju se svodi na isto:dobro zezanje!!!!Uvek je bolje da pobede mladi nego matori,olinjali macori!!! :preved: :drinks:

--- Kraj citata ---

Reci to babi, ako smes.  :lol: :lol: :lol:

deda:

--- Citat: zorter  20, 06, 2009, 19:10:13 posle podne ---
--- Citat: deda  20, 06, 2009, 16:27:46 posle podne ---

--- Kraj citata ---
  E ovo vec pocinje da lici na paljenje vatre!!! :dance:  Bilo ko da pobedi na kraju se svodi na isto:dobro zezanje!!!!Uvek je bolje da pobede mladi nego matori,olinjali macori!!! :preved: :drinks:

--- Kraj citata ---

Reci to babi, ako smes.  :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---
   Di smem,drzala bi me za rec!!! :dance: :dance1:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju