E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Lepak za gumeni camac HITNOOOOOO!

<< < (2/3) > >>

zoki novus:
izabrao si skup hobi
sta god ti radio bacices pare
idi kod majstora odnesi camac i uzivaj na moru
nemoj da ti propadne letuvanje zbog 4000
koje ce ti sve jedno propasti ako sam budes radio

Marko ARGER YACHT:
Ma camac ima rupu na dnu a ne na komorio. Cisto da zapusim da ne curka voda.

Nego me sad muci ovo da li je ovaj moj camac guma ili taj hyplon bojim se da je guma  :sorry: zato sto sam pipao onaj mali sport i on nije takav nego je kao nekako plastican kao neko impregnirano plastificirano platno nekako kruci.

Sta vi mislite?

Kapetan:
krpi bre najobicnijim lepkom i gumom preko toga ne sekiraj se , ako je korito u pitanju samo "flekica" sa donje strane i to je to

Marko ARGER YACHT:
Ma imam ja parce tog materijala tj planirao sam da skinem ustvari isecem ono sto je na spicu ruzno mi pa cu imati 1,5 m2 platna nije to problem nego bih da stavim dobar lepak ne bih voleo da mi se odlepi na moru kad su mi i konzola i sediste i motor i sve napakovano pa da onda to sve skidam pa da susim cistim i lepim pa montiraj sve ponovo ima ceo dan da izgubim i popizdecu

Marko ARGER YACHT:
Ma resen problem danas sam uzeo lepo isekao ono platno na pramcu ionako mi islo na zivce. Uzeo smirglu 320 presmirglao oko rupe, uzeo isekao parce tog platna (materijal od koga je pravljen camac) namazao i camac i to parce sintelan lepkom 2 puta sacekao da osusi 10 min zalepio i stavio teg od 13 kg pa sta mu bog da.

Ja licno mislim da ga vise niko nikad nece odlepiti!

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju