E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Lepak za gumeni camac HITNOOOOOO!
Marko ARGER YACHT:
Ljudi molim vas pomagajte istice mi vreme necu stici da sredim camac za more. Treba mi hitno informacija gde da kupim lepak za gumeni camac a da nije otrovno skup?
Molim vas pomagajte jer mogu da radim samo vikendom a imam jos 3 vikenda do polaska a posla preko glave. :suicide:
zorter:
Idi kod vulkanizera. Ja sam kolegin, koji sam pozajmio za regatu, krpio kod vulkanizera (oni imaju lepkove i gume za koje nikom nece reci gde su nabavili) za 400din i evo vec dve godine nije popustio na tom mestu. Pozzzzzzzz
Marko ARGER YACHT:
Pa kao satro postoji neki lepak za taj hypalon neopren koji je dobar ali kosta 4000 din i ja nemam nameru da dam te pare zato sto ih nemam a i da imam odakle mi :lol: Malo sale ali stvarno dati 50 eur za lepak a ceo camac 150 suludo,a opet bih hteo da ga odradim ljudski.
Jel taj camac od kolege bas gumeni ili hypalon? ne bih da mi daju neki lepak pa da ga sprzim :scare:
zorter:
--- Citat: Marko SKM 19, 06, 2009, 22:25:32 posle podne ---Pa kao satro postoji neki lepak za taj hypalon neopren koji je dobar ali kosta 4000 din i ja nemam nameru da dam te pare zato sto ih nemam a i da imam odakle mi :lol: Malo sale ali stvarno dati 50 eur za lepak a ceo camac 150 suludo,a opet bih hteo da ga odradim ljudski.
Jel taj camac od kolege bas gumeni ili hypalon? ne bih da mi daju neki lepak pa da ga sprzim :scare:
--- Kraj citata ---
Bio je upravo taj sto ti imas (DC-10). Nece ti oni dati lepak vec ce oni zalepiti. Moras ga odneti kod njih. Ako niko ne bude hteo da ti uradi, nadji nacin da ga doneses do Sapca (nije ti daleko), zakrpice ga ovde i vozi kuci. Pozzzzz :good:
Marko ARGER YACHT:
pa kazi mi kako da razlikujem koji je mateerijal? Moj je na dodir guma a unutra ima platno?
A njih sam zvao i lepak za hyplon kosta preko 4000 din a taj od 2000 to je za materijal od kog se prave zodiak gumenjaci tj za neku vrstu gume.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju