E, ovako treba... > Mercury & Crysler

Mercury 9.8

<< < (3/6) > >>

zorter:
Marko, nisam strucnjak, ali sam profesionalni vozac. Jedini razlog takvog ponasanje svakog motora je ili los dovod (protok) goriva ili kvalitet goriva. Pregledaj karburator do sitnica. Svaku diznu, svaki kanal, filter (ako imas), membranu i sve drugo kuda gorivo prolazi. Takodje i smesu vazduh/benzin. Nema sta drugo da bude. Pozzzzzzzz

Marko ARGER YACHT:
Ljudi shvatam i ja da ga samo gorivo j .b. e ,ali gde?

Svecice promenjene NGK za glisiranje.
Kablovi provereni ocisceni i nasprican WD 40
Karburator ociscene a dihtung nema leze petal na petal koji je idealno ravan
Karburator ciscen radio 3 sata i pobrljavio, a i nema on tu mnogo sta za ciscenje 2 dizne i to rupa 2mm  :lol:
Filter cist,rezervoar cist
Ulje u upotrebi Motul outboard 2t
mesavina malo manje od 1:50

E sad ajde skinucu sutra karburator i ako je to mukotrpan posao nemoze da se pridje jednom srafu, ali me plasi da nije pumpa za gorivo, a i ako jeste sta da joj radim a i neznam sta je to mislim gde se nalasi jel to ono crno kockasto prisrafljeno za motor i ima 3,4,5 creva na sebi?

Sto se tice stelovanja benz/vazduh ima samo jedan stelujuci sraf i probao sam vise puta da ga nastelujem.

Evo mala pomoc to se desavalo i ranije vozim ga i sve normalno onda 3-4 izlaska na vodu po 2 sata nec e da ide brunda ore,... i odjedanput probije i opet ide ko lud ?

I ajd sad sta je tu?  :suicide:

zorter:
Marko, nijedena dizna nije precnika 2mm. Sve su ispod 1mm. To mogu biti samo kanali. Pregledaj i ugao paljenja na magnetima i otvor platina, kao leziste platina (osovinicu), ako se zajela ume da pravi problem.

Marko ARGER YACHT:
To za diznu je bila sala hteo sam reci da su velike dizne. A kakvi kanali mogu biti?

Ovo oko paljenja nisam bas razumeo jer se ne razumem mnogo oko mehanike pa ako vas ne mrzi da pokusate da mi objasnite . . . je sam tu i slusam! Znam samo da kad je pomereno paljenje nece da ide da vuce i tako dalje , ....

Ali sve je to radilo sta moze to da se desava da radi pa da neradi pa opet da radi? To je malo cudno.

Unapred hvala

zorter:
Na telu karburatora ima kanala precnika od 1mm do 3mm za protok goriva ili vazduha.Moze da se desi da se zapuse ili se stvori kamenac (posto nam je cisto gorivo) pa se smanji protok.
A osovinica nosaca platina treba da je bez lufta (mada ne znam kako je izvedena kod mercury-a) da se platina ne bi ukosila i samim tim promenila momenat kad treba da bude zatvorena. Nekad u nekom momentu brzine ili broja okretaja se postavi u centar i bude sve idealno, a za koji trenutak kasnije ispadne iz centra i pobrljavi. Mozda i srafovi magneta nisu zategnuti pa se pomera ugao paljenja. Moze da upali ali posto varnica nije u pravom momentu, onda gubi snagu. Moras sve prekontrolisati da bi uvideo sta odstupa od pravilnog polozaja ili ponasanja. Da se nije neka osovinica iskrivila, ili odvrnula pa labavo "nosi" neki deo. Tesko je ovako zamisljati sta sve moze da bude. Kad pocnes da pregledas onda se vec obicno samo pokaze sta je neadekvatno potrebnom polozaju ili nameni. Pozzzzzzzzz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju