E, ovako treba... > Elektrika

Sinusni invertor 12/230 700-1000W, gde kupiti ?

<< < (2/4) > >>

sdrpa:
Nazalost SOLAR M - Bečej, tek krajem meseca ce nabavljati, aluxom nema tek krajem septembra ...

broker975fx:
e jbg onda bih se ja zaputio u maticnu firmu u ZG posto tamo imaju, jbg sednes na bus ako neces da se dodatno trosis i ides autom, tamo odes do njih uzmes sta te zanima i vrtis se uvece. Jeste cim ali zavrsis posao

slobodnium:
Savet kupi kvalitetan ja narucio iz kine 1200W peak power 2500W skoro 100e kosta a nije htela da radi busilica od 1000w tako da te kineske oznake nicemu ne vrede.

ronac:
"Polar klima" 
http://www.polarklima.rs/index.asp?pageid=A284

broker975fx:

--- Citat: slobodnium  06, 08, 2012, 20:03:34 posle podne ---Savet kupi kvalitetan ja narucio iz kine 1200W peak power 2500W skoro 100e kosta a nije htela da radi busilica od 1000w tako da te kineske oznake nicemu ne vrede.

--- Kraj citata ---

Jbg nisu ni svi Kinezi isti, drugar sa foruma narucio sinusni 1kw i on prezadovoljan, tera frižider i bez ikakvih problema, doduše po gabaritu je jasno da nije kineski krš koji se ovde prodaje a cena u bgd je bila čini mi se oko 140eur. Kako god mislim da se najviše isplati otići u ZG i tamo ga uzeti a koliko znam pored sole -a u ponudi imaju u Vitron

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju