E, ovako treba... > Elektrika
Sinusni invertor 12/230 700-1000W, gde kupiti ?
sdrpa:
Ako neko zna gde da uzmem u BG, da ne narucujem preko neta. Sve sto sam zvao su uglavnom "kinezi - modified sinus" i super kvalitetni sinus od 1000+e. Ima li nesto da se uzme kod nas u rangu oko 300e.
espresso:
Pera Garmin ima kontakt firme koja uvozi Victron energy proizvode. Moguce je da oni imaju na lageru u Beogradu nesto sto bi vam odgovaralo. Ima tema na forumu koja se bavi njihovim proizvodima a tu ima i kontakt telefon?
Pogledajte u temi elektrika
sdrpa:
Victron 12/750 bi bio idealan, sa snagom i cenom. Gledao sam na Victron sajtu pise da je kod nas zastupnik Tavros nautika i u katalogu imaju samo 2 modela, mali od 350W i i veci Inverter Phoenix C12V/1200W ali taj je 733e.
broker975fx:
--- Citat: sdrpa 05, 08, 2012, 01:34:15 pre podne ---Ako neko zna gde da uzmem u BG, da ne narucujem preko neta. Sve sto sam zvao su uglavnom "kinezi - modified sinus" i super kvalitetni sinus od 1000+e. Ima li nesto da se uzme kod nas u rangu oko 300e.
--- Kraj citata ---
Po sto ti put evo kontakta http://www.solarni-paneli.hr/kontakt.php pa na kraju zastupnici za Srbiju. Nazovi vidi šta ima trenutno u ponudi, nalaze se u jednom salašu pored Siska i imaju vrlo pristojne cene. Ja sam uzeo čist sinus 600/1200w proizvođač Sole za 140 eur i frižider sa njim radi kao u kući. Imaju inače u ponudi sve za solar, akumulatore, vetrogeneratore, regulatore i slično
sdrpa:
Hvala.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju