E, ovako treba... > Elektrika
Punjenje akumulatora sa izlazom na penti
Darkobp:
Provereno na elektricnoj semi od motora thumbup
Kapetan:
ako se ne varam , napon varira u odnosu na broj obrtaja motora... sto ce reci da napon moze da ode poprilicno preko 14 V sto je za aukumlator preporucljivo ...
mada .... evo gledam na YOUTUBE-u ... covek skida regler i drito na grec....
al opet pogledajte upozorenje na pocetku video fajla
LSI:
--- Citat: haklberisojer 24, 07, 2012, 23:13:18 posle podne ---E hvala LSI.
Pretpostavljam da je iz tvog odgovora dovoljan samo "grecov spoj". A akumulator se ponasa kao veliki kondezator :) koji pegla napon tako da osteljivi potrosaci nisu ugrozeni... Da li si probao u praksi tu izvedbu koji su drugari napravili?
--- Kraj citata ---
Priajtelju, ja se u te stvari baš ništa ne razumem i nemam pojma ni šta je grecov spoj niti zašto će ta dioda tamo i na koje žice se treba prikačiti. Vidim da su bolje obavešteni već reagovali i predlažem da njih poslušate a ako to ne bude dovoljno - javićemo se mojim drugarima. Inače, kod mene to dobro funkcioniše i motor puni akumulator i pri malom gasu.
haklberisojer:
OK....
DarkoBP da li mozes da mi posaljes taj tvoj UserManuel u pdf formatu o Honda75BF motoru?
Darkobp:
auuuuuuu no125
To nije u pdf-u vec je instalaciona neka verzija bila
ja je imam instalisano na komp. ali istalacionu verziju nemam,greskom sam ostao bez nje
To je negde skinuto sa net-a,google-vo sam celu noc tako da vise neznam ni gde ni sta sam skinuo
Probaj, trazi je, a a ko ne nadjes nacemo je zajedno ;)
To je neka verzija UserManuel-a za sve motore svih godista sto je honda napravila ok
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju