E, ovako treba... > Elektrika
Punjenje akumulatora sa izlazom na penti
zorter:
Onda, stvarno ne mogu da "vidim" razlog uništenja akumulatora. Pa čak i da je punio većim naponom od nominovanog, samo bi elektrolit "proključao", voda isparila, talog ostao pa bi ćelije ostale suve. A to nisi rekao pa pretpostavljam da do toga nije ni došlo.
Kapetan:
ajd sad ovako ... neka neko postavi gde ima i posto je regler i kako da se ispovezuje da jednom za svagda to naucimo ...
haklberisojer:
Regleri se mogu nabaviti u radnjama ili servisima gde se prodaju delovi za skutere. Ja sam platio 2000 din - neki kako kazu firmiran... To je ta cena +- 250 din.
E povezivanje je frka:) Tako da ajde ako neko proverno zna...
madjionicar:
Poydravljam sve kolege sa foruma. Imam problem pa bih yamolio ya pomoc ukoliko neko zna odgovor. posedujem Hondu BF9.9 1997 god. Na njioj jednostavno ne postoji namotaj ispod zamajca za proizvodnju struje. Trazeci po hondinim servisima shvatio sam da majxtori za to traze 150 eur. Po meni je to premnogo za motor koji vredi 800-900 eura. Danas sam naizao na namotaje sa reglerom za hondu BF 75 po povoljnoj ceni. Da li je to kompatibilno. Ukoliko neko zna moli bih ga da mi odgovori. Hvala unapred
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju