E, ovako treba... > Elektrika
Punjenje akumulatora sa izlazom na penti
haklberisojer:
Akumulator od 100Ah. Olovni, klasicni.
marke:
Moze od auta ili jos bolje od skutera, naravno ako je sve na12V.
Mogu da dodjem na marinu za vikend sad imam posla preko glave do vikenda. 114.
Probacu da nadjem neku dobru (jednostavnu) semu pa da svi mogu da naprave regler. ok
LSI:
Marke, ovih dana sam se raspitivao za najbolju varijantu daljinskog startovanja motora koji ima ugradjen anlaser.
U mom slučaju radi se o original jamahi od 8 KS sa fabrčki ugradjenim anlaserom i svom ostalom elektronikom (regler za punjenje akumulatora, električni saug; ima tamo još dosta nekakvih žica i klema za koje ne znam čemu služe, a ne vidim izvode ni signalne lampice za indikatore pregrevanja i sl.).
Iz motora izlazi jedan debeli dvožilni kabel sa klemama za kačenje na akumulator i postoje još dva dvožilna kabla manjeg preseka, od kojih verovatno jedan služi za startovanje, a drugi za isključivanje motora (neka me neko ispravi ako grešim).
Kada sam se raspitivao o bravicama sa ključem za startovanje motora, rečeno mi je da postoje bravice sa 3, 5 i (čini mi se) 7 pinova.
Koja bravica odgovara za moj motor?
Kapetan:
Marke dogovoreno , ili ako znas za neki regler da odem da kupim i samo namestimo !
bugi:
LSI a jesi li mozda razmisljao da taj elektricni saug treba neka struja pokrenuti...to bese ono na original bravici kad prvo pritisnes kljuc ka unutra pa zaverglas
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju