Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Situacije na vodi
Kapetan:
cuo sam da moze da se razleti zamajac... uopste nije naivna stvar...
Radojković:
imao sam sreće sto se to desilo kad sam palio motor a ne u vožnji jer bi dobio po glavi garant a tu nema opravke ovako doktori zašili ...
captjerry:
--- Citat: zorter 17, 06, 2009, 14:55:57 posle podne ---Za pomocno sidro moze i obican teg od betona ili metala (ne mora da ima oblik sidra), dok glavno (a i rezervno) mora da ima oblik sidra.
--- Kraj citata ---
mislim da sva sidra na brodu moraju da budu sidra a ne blokovi, radijatori itd...
STG:
--- Citat: zorter 17, 06, 2009, 14:55:57 posle podne ---Za pomocno sidro moze i obican teg od betona ili metala (ne mora da ima oblik sidra), dok glavno (a i rezervno) mora da ima oblik sidra.
--- Kraj citata ---
:stop:aman ljudi zna se sta je sidro!!!kakvi blokovi,tegovi,radijatori.... :nono:
Outboard Master:
--- Citat: gorance 19, 06, 2009, 11:20:28 pre podne ---
--- Kraj citata ---
:stop:aman ljudi zna se sta je sidro!!!kakvi blokovi,tegovi,radijatori.... :nono:
--- Kraj citata ---
sto radiator je bas dobra ideja i to onaj od 2 metra rebrasti :taunt: :taunt: tu nema mrdanja vise :on_the_quiet:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju