NAUTIČKI E-SHOP > ARHIVA - Malecni Oglasi
Passat 735, 1980. godište
Arsa:
--- Citat: mladjo 20, 07, 2014, 11:51:13 pre podne ---Znaci u planu je nesto vece thumbup
--- Kraj citata ---
Veće i bolje od ove varijante Veci i meni ne treba.
Kako je interesovanje kupaca u ova dva dana, postoje ozbiljni izgledi da za par dana brod ode kod nekog srećnika.
Mi nećemo patiti pošto imamo i vremena i drugih varijanti u planu.
zankiki:
Stvarno prelep i neverovatno funkcionalan brod.
Bio sam juče kod Arse na brodu kao potencijalni kupac. Po dimenzijama je neznatno veći od mog, ali kad je to profesionalni napravljeno, sa gomilom boksova, pretinaca, još boksova... Mesta za stvari ima mnogo, mnogo više. A renault prede i ne čuje se.
Sve u svemu, kod mene u kući jutros tuga. Opraštamo se od ovog broda kao da je već bio naš. Sve mi je došlo na brzinu, morao bih na brzinu da prodajem svoj brod, što sam planirao za dogodine... Mada još nisam skroz odustao... Treba mi par dana da se "složim"...
umnik umnik umnik
srsa:
--- Citat: zankiki 22, 07, 2014, 10:37:55 pre podne ---Stvarno prelep i neverovatno funkcionalan brod.
Bio sam juče kod Arse na brodu kao potencijalni kupac. Po dimenzijama je neznatno veći od mog, ali kad je to profesionalni napravljeno, sa gomilom boksova, pretinaca, još boksova... Mesta za stvari ima mnogo, mnogo više. A renault prede i ne čuje se.
Sve u svemu, kod mene u kući jutros tuga. Opraštamo se od ovog broda kao da je već bio naš. Sve mi je došlo na brzinu, morao bih na brzinu da prodajem svoj brod, što sam planirao za dogodine... Mada još nisam skroz odustao... Treba mi par dana da se "složim"...
umnik umnik umnik
--- Kraj citata ---
Онда га брате капариши, па да прославимо купопродају. flasica 357 ffff
HOGAR:
Jes ofkors,nacisto,za te pare nema ga bolji u Biograd harm k5
srsa:
Ма лађа је првокласна. Након што је Арса дотерао из Холандије, док је била на плацу код Љубе на Ади, видео сам је, "опипао" и могу да кажем све најбоље о њој. Чудо једно колико је масивна и чврста и без увијања пластике када ходаш по њој. ok Будући власник биће сигурно презадовољан. Жао ми је што нисам у позицији да је купим, а узео би је без размишљања. Додуше, ако се неким случајем не прода........ f85 f85 f85
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju