NAUTIČKI E-SHOP > ARHIVA - Malecni Oglasi

Passat 735, 1980. godište

(1/5) > >>

Arsa:
Prodajem neregistrovani brod od poliestera, Passat 735, uvezen iz Holandije u januaru mesecu 2012.god

Dužina preko svega, 8 metara, širina 2,85 m, visina 2,45 m, gaz o,70m, težina, 1750 kg,  registrovan za 8 osoba.

Motor brodski, Renault 40 PK, u izvanrednom stanju.

Kabina sa stajaćom visinom.   Brodski WC, sudopera, dupli plinski gorionik, prohromska platforma sa sklopivim merdevinama i nosačem rez. motora,  invertor 600W, solarni panel, sonar, 2 frižidera na 12 V, 220 V i plin. puno skladišnog prostora.

Cena 8500 e.

062260956, Arsa

dugamm:
Arso , sto prodajes ? Pa tek si ga sredio i govorio kako ces da uzivas !

Arsa:

--- Citat: dugamm  29, 07, 2012, 09:54:34 pre podne ---Arso , sto prodajes ? Pa tek si ga sredio i govorio kako ces da uzivas !

--- Kraj citata ---

Ma uživam ja u njemu i sada. Ipak, nekada nas okolnosti teraju da menjamo svoje odluke. Ako ga prodam, biće to po pravoj ceni.

Biće zadovoljan i onaj ko ga kupi. Brod je stvarno dobar.

Ne isključujem ni varijantu da odustanem od prodaje. Ta mi se varijanta najviše sviđa, ali to ćemo videti do proleća.  sajkaca

P.S. Pošto sam obavešten da su slike iz oglasa nestale posle napada hakera na sajt, postavio sam ih ponovo.

Kapetan:

--- Citat: Arsa  29, 07, 2012, 13:10:43 posle podne ---P.S. Pošto sam obavešten da su slike iz oglasa nestale posle napada hakera na sajt, postavio sam ih ponovo.

--- Kraj citata ---
]ko god da primeti da fale negde slike neka javlja !

mosha:
Izvini Cika Arso koliko sam ja dobar od toga

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju