E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

A-Plast

<< < (3/9) > >>

Drivee:
Pa ako nemas tih 3500 uzmi lima i napravi sebi brodic. nece te izaci vise od 1000 eura grubo. Kasnije enterijer polako..
Za prozore stvais sa nekih auta stakla, auto otpad itd itd.. Moze da se napravi solidan za 1000.

Arsa:

--- Citat: Drivee  26, 05, 2014, 03:41:39 pre podne ---Pa ako nemas tih 3500 uzmi lima i napravi sebi brodic. nece te izaci vise od 1000 eura grubo. Kasnije enterijer polako..
Za prozore stvais sa nekih auta stakla, auto otpad itd itd.. Moze da se napravi solidan za 1000.

--- Kraj citata ---

Ne bih ovaj post uzeo zdravo za gotovo. no125

maverick:
Ma drivee je jedan veliki šaljivđžija  lol za 1000 eura nemozes ofarbati pošteno brod a ne nesto drugo....ali ajd , svaki dan istrci neki novi koji je se razumije u sve sfere nautike  ha

DIDAPATAK:

..jedan pametan mi rekao..u zimu ga izvadiš na običnu prikolicu, opereš, kad ode led vratiš..sam..bez dizalica i komplikacija..
..kod nas nema majstora što vare,pijeskare, prepravljaju..zapravo ima..ali su jako rijetki i jakoo skupi..a imam meštra za plastiku llll po povoljnoj cijeni  stri
..pošto će biti ženidba na duge staze, a ja neću biti ni mlađi ni jači ni bogatiji ha..onda mi se čini plastika, do 7m naj idealnija kombinacija..
..pa da ponovim, jel ga netko vidi,probao  JFAOITHAJFA..koji bi motor preporučili sha
.. grandpa

Drivee:
Pa materijal za camac kosta oko 400 eura od 5 i nesto metara. Za malo jaci sa kabinom nemoze biti vise od 1000 eura. Zna se koliko kosta lim po 1m2. Drugar je napravio camac sa kabinom za 1000.
E sada, nemojte da mi pricate da je farbanje brodice od 6.70 m 1000eura, nema smisla. Pricamo o camcu sa nadogradnjom ne o jahtama i kojekavim k. Ne razumem maveric tvoj post. Nazovi SIM u Novom Sadu i pitaj koliko kosta lim od 2mm po 1m2. Izracunaj koliko treba za camac lima i L profila i flaha, doces na ispod 1000 eura.
Sto se farbe tice, ja sam svoj ofarbao za 30 eura. Ne razumem kako ti to racunas da je farbanje camca 1000 eura. To posteno fabranje je zlatom?? Bacaju se dijamanti pre farbanja na metal??

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju