E, ovako treba... > Motori i oprema
zastitni prsten oko elise
Kapetan:
generalno na moru je manje granja i slicnih zezancija ... nisam siguran koliko je to pogodno za Dunav...
britva63:
ma napravio sam glupost nisam prisarafio usmjernik iznad elisse i ubacio u rikverc i napravio zube na elisi od yamahe,, kvragu taz jel ima tko ideju kako to popraviti ili mora nova elisa, zubci su oko pola cm mozda i manje,, oce li mi to praviti sranje na vodi,, sad sam probao staviti tekuci metal neznam oce to zapuniti te rupe i ako oce kad dam gas moglo bi se izvaliti,, ako je skratim ( oturpijam) garant cu izgubiti snagu,, ajmo ako neko ima neko konstruktivno rijesenje ( osim zamjene) i da je radio to :D 25648
Kapetan:
ebaga prijatelju, ima na Adi Ciganliji covek koji sredjuje elise al to ti malo daleko :( pokusaj sa tecnim metalom pa vidi koliko ce da drzi mada...
britva63:
--- Citat: Kapetan 06, 08, 2012, 13:31:02 posle podne ---ebaga prijatelju, ima na Adi Ciganliji covek koji sredjuje elise al to ti malo daleko :( pokusaj sa tecnim metalom pa vidi koliko ce da drzi mada...
--- Kraj citata ---
stavio sam sutra cu da ga obradim,, ma glupost sam naopravio neviđenu ,, joj popizdeknuo sam to ni pocetniku se nedesi otpustio plocu i zaboravio doteci saraf, a on od vibracije se otpusti i zakrene peraju i puf u elisu i eto ti zuba ,, a taman imao kupca za nju eto to se zove peh,,
LSI:
Britvo, nije bilo sudjeno. Ko zna zašto je i to dobro?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju