E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...
Koja snaga elektromotora .......
zoki novus:
jebes ti motor koji se necuje
Barba:
A ti kupi onda tranzistor i nemoj da podesis stanicu, pa uzivaj ko covek. :) :)
Kapetan:
ako dovuces GPS signal do racunara sa jedne strane a sa druge strane imas komande a levo desno napred nazad...
samo si jedan mali software daleko od autopilota.... naravno trebace tu dosta prepravki bugova ali nista strasno.,.
e danas sam bio da pokupim neku robu i zamolim ljude da mi malo pokazu njihove viljuskare za koje znam da rade 24/7 radi se o jednoj velikoj firmi koja ih stalno koristi ...
evo par slika , nisam imao vremena jer je bila guzva da postavim dodatna pitanja ali sledeci put hocu ...
e sad pitanje za duleta , dule pogledaj slike da li se ovi bateri pakovi ovako postavljaju i kod tebe ? to jest da li ja mogu da ih rasporedim prema prostoru ili ne ? recimo da ih stavim u jednu liniju tako da idu celom duzinom broda (da ne stoje ovako napakovani?
da li stvarno toliko debeli kablovi kao ovi na slici ?
Kapetan:
e sad pitanje ... za duleta i barbu:
da li ce tri motora od po 4kw (ukupno 12kw) voziti istom brzinom kao dva motora od po 4kw (ukupno 8kw) ali sa manjom potrosnjom baterija ?
pitanje za duleta :
Dule kako kontrolises ispraznjenost baterija ?
Barba:
To je sustina cele price. Kompromis brzine obrtaja motora u odnosu na potrosnju. Zato i ne mogu da se postignu velike brzine camca, sa prihvatljivom autonomijom. Bar za sada ne mogu. Ali mozda vec sledece godine...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju