Nautika opšta... > Galerija - Gallery
KARNEVAL BRODOVA 2012.
Stevan:
Ma pustite lavice i 2% jeste li primetili onu ikebanu na astalu ha
dugamm:
Vrhunska glupost nasih mozgova iz turistickog saveza - bez ideje , maste ali uz pretpostavljam ogromne troskove .
Ni karneval , ni zabava za ucesnike a najmanje za gledaoce .Oni prvi "karnevali" su bili zamisljeni kao nocna desavanja pa se nista nije videlo . Toliko ovi strucnjaci iz turizma znaju o nautici i ogrganizaciji manifestacija.
Nisam siguran da znaju znacenje reci karneval.
Arso , ti si ozbiljan covek , cudi me da si se upecao ?
Kapetan:
--- Citat: dugamm 08, 07, 2012, 22:16:44 posle podne ---Arso , ti si ozbiljan covek , cudi me da si se upecao ?
--- Kraj citata ---
arsa je nov na vodi i ne treba mu zameriti, ujedno mislim da je Arsa isao za svoj cef i da je svu ti bruku oko organizacije oterao u cosak i uzivao kako i dolici...
takve manifestacije bas nesto i ne volim, prosto da me neko izje8e ko mladog majmuna stavi sebi pare u dzep i pozove i sledece godine ne pada mi na pamet...
arso prebacuj se kod nas u marinu ima dubine ...
djbtea:
arso svaka cast bez obzira na organizatore i sve to sto nije u redu propratio sam malokarneval na tv studio beu isve mi je jasno samo da znas da polako ali sigurno osvajas sebi zacrtano sto se nautike tice dok mnogi drugi toboz nauticari samo pricaju polemisu ali sa obale samo napred svaka cast
djbtea:
kapetane sto se tice ovih smalova od kako sam instalirao windous 7 bez obzira na razmak umesto slike izbaci mi slova neznam sta da cinim pozdrav
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju