Nautika opšta... > Galerija - Gallery
KARNEVAL BRODOVA 2012.
Arsa:
Drugi krug nekako i prođe.
Za treći nisam imao živaca pošto se pijana posada jedne pasare neprestano podvlačila pod naš, ali i druge brodove. taz
Baš nismo hteli da kvarimo raspoloženje pa smo, poput još nekolicine posada otišli uzvodno, iskoristili blokadu plovnog puta, divno se iskupali i posle bacili sidro uz obalu kako bi se oporavili od doživljenih stresnih situacija toga dana...
Mnogo kasnije, uplovili smo opet na strah, u našu jadnu marinu. Tu smo raskitili lađu, opet malo bla, bla i razlaz do sledeće akcije.
Danas videh da su naše fotografije objavljene u Blicu i Kuriru.
Novinari su posebna priča, nećem da se nerviram.
Bitno je iće i piće, Snimatelji su voženi pod punim gasom, sa posadama niko ni reč, a mnogi bi im što šta i rekli...
Ajde, dosta je od mene o ovoj manifestaciji.
Arsa:
Zar ne?
Arsa:
--- Citat: broker975fx 08, 07, 2012, 19:17:01 posle podne ---Jesi čuo kada je ona bela lađa zatrubila - zvuči brutalno :)
Otprilike zbog toga što si napisao na početku je moj negativan stav prema ovoj manifestaciji a šteta pošto bi mogla biti jako lepa i korisna za nas. Jednog dana možda i postane u svakom slučaju bolje da postoji nego da je nema a ako je vama bilo lepo samo to je bitno 114
--- Kraj citata ---
Zaboravio sam da kažem.
Programom je i predviđeno da jedna od belih lađa isplovi sa priveza, napravi krug do ušća i vrati se nazad.
To bi bila uvertira za početak kretanja naše povorke. Svi smo bili upozoreni na tu situaciju. Policija i žandarmerija su u tom delu solidno obavili svoj posao i niko im se nije našao na putu.
Truba bele lađe mi nije zvučala brutalno. To je veliki brod i moraju da ga čuju oni koje upozoravaju. Mi smo im sa svoje strane, otpozdravljali trubicama sa naših plovila.
Većini je to bilo interesantno.
LSI:
Što je naš čovek - sve mu je malo!
Kaže Arsa da ništa od organizatora nije stglo, a onda u drugoj rečenici - neke lavice i lavovi delili nešto što neki zovu pivo.
Ma šta je da je ali bilo je za džabe! Tek da se zna!
Arso, kakva je situacija u zemlji, mogli ste i bez toga da prodjete.
A bog nas uči da budemo zadovoljni i sa malo (čitaj kako je napisano - nemoj da mi neko izvrće šta sam napisao!).
Arsa:
--- Citat: LSI 08, 07, 2012, 20:10:55 posle podne ---Što je naš čovek - sve mu je malo!
Kaže Arsa da ništa od organizatora nije stglo, a onda u drugoj rečenici - neke lavice i lavovi delili nešto što neki zovu pivo.
Ma šta je da je ali bilo je za džabe! Tek da se zna!
Arso, kakva je situacija u zemlji, mogli ste i bez toga da prodjete.
A bog nas uči da budemo zadovoljni i sa malo (čitaj kako je napisano - nemoj da mi neko izvrće šta sam napisao!).
--- Kraj citata ---
Lavovice i lavovi nisu bili organizatori. sajkaca
A to, za malo... To se slažem. 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju