Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Eto i mene na vodi - LSI 08.7.2012.
budens72:
114 114 114 bravo Lazo
djbtea:
lazo 114 a0335
zoke:
stri stri kgk clap Neznam koji te bog cuva ali si dobroprosao, prvosto si trebao da uradis kad si tamo zaorao jeda ugasis motor i da ga podignes na zub da vidis imali kakvih ostecenja i jel sve ok i onda nastaviti vor+znju a mozda je dobro sto se to desilo sad si ispitao varove nadogradnje sad ga cepaj sa srecom ti bilo ffff
LSI:
Hoću nešto da vas pitam: da li se i vi osećate tako lepo kao što sam se ja osećao danas, ovog oblačnog jutra, dok je kiša povremeno prskala, nošena jakim naletima vetra, dok sam se motao po palubi čamca?
Ljudi, ja sam jutros jedva dočekao da stignem u Slankamen i otkopčam ciradu.
Bože, koje li radosti kad sam se uverio da posle deset dana u čamcu nisam našao ni kap vode!
A kada je motor upalio na treće povlačenje poteznice... Jao radosti i miline!
Svaki dinar koji sam uložio u prepravke isplatio se u potpunosti.
I dok sam kasnije sedeo na terasi nautičkog kluba i posmatrao jato galebova, par laboudova i jednu veliku sivu čaplju kako proleću izmedju terase i malog ostrva naspram Slankamena, uz šolju toplog mirisnog čaja, činilo mi se da više ne može da se dogodi ništa što bi moglo da naruži ovaj lepi svet.
Ne znam kako vama ali meni je već dosta ovog osveženja i jedva čekam opet jedan sunčani vikend i da isplovim.
Kapetan:
thumbup plovi lazo !
i sigurnost na prvom mestu !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju