Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
pozdrav svima
Jason:
Dobro dosao 114
Zanimljiv camac, da nije Intertek iz Stare Pazove radio?
srsa:
Добро дошао, лађу завршио и срећно пловио. 114
bds:
Izvinjavam se sto nisam odmah odgovorio na postavljena pitanja , ali testirao sam neke motore na camcu . Uglavnom ovako korito camca je radjeno od lima #3 mm , bokovi kabine od #2.5 mm i krov od #3 mm . Dimenzije su duzina 6100 mm sirina tabana 1350mm , sirina preko svega 1650mm , visina bokova 625 mm i otislo je oko 900 kg gvozdja . Inace od Banovaca do Beograda sa Yamahom 4 KS isao sam brzinom od 12,6 km/h . Sto se tice proizvodnje stvarno ne bih o tome jer ne zelim nikoga da reklamiram , a i dobar deo camca sam oradio sam .
Pozdrav
IKA:
ako si zadovoljan radom nekog majstora slobodno ga reklamiraj,kao i kritikuj one čijim radom nisi zadovoljan.Ovo je jedan vrlo liberalan forum.Uzgred dobro došao u društvo.Ako si dobar deo uradio sam, u startu imaš moje simpatije. clap
bds:
Kao sto rekoh prezadovoljan sam izradom korita , a majstore ne reklamiram ,jer sam se opekao toliko puta kada sam nekog preporucio . Sto se se tice samogradnje na ovom camcu gledao sam da izbegnem bravrske radove i da to odrade ljudi koji znaju svoj posao , a ostalo sam sam i to sve na vodi i po onoj najgoroj vrucini jer mi se nije isplatilo da izvlacim camac iz vode . I ono sto me boli kada je u pitanju izrada plovila to je sto se svaka cena mnozi x3 kada spomene s da ti nesto treba za camac .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju