E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Nekultura i bahatost bumbara sa velikim gliserom sa dve dobre cice na pramcu

<< < (3/4) > >>

broker975fx:

--- Citat: Dule  06, 07, 2012, 11:10:48 pre podne ---Otkud tebi smetaju talasi  sajkaca
Pored mene svaki dan prodje bar 200 glisera pa mi ne smeta. Neko ore, neko plovi lagano, neko i glisira, narocito kada se oseti da ce oluja.
Da nema "gliserasa" i njihovih plovila ja ne znam ko bi uopste plovio. Od 100 plovola koje vidjam na Savi 95 su gliseri. To je postalo normalno. Kao sto na putu imate vise BMW-a od fica.
Svi teze da kupe brze, lepse i udobnije.

Ima bahatih ali ti su bahati i na ulici i na poslu i u prodavnici...
Njih je malo i redovno  su  to pocetnici koji i nisu svesni sta mocni motori mogu.

I nemojte otvarati takve teme. Vec su bljutave.
Ali ako bas zelite te pracke upotrebite ih protiv policije kada Vuk prodje pod punim gasom  lol . Ako imate petlju.
Reci za nekog da je neznalica ... pa to moze da kaze samo vrlo iskusan covek.
Broker.. da ja tebe pitam nesto ali da se ne naljutis. Posto vidim da nisi ni malo tolerantan  lol

Imas profesionalni brod, poceo si da se profesionalno bavis vucom splavova i ostalih plovnih objekata.
Kakvu kvalifikaciju imas za to i ugrozavas li ti nekoga dok to radis. Pitam ovo posto znam da si i u veslanju a i u rukovanju vanbrodskim motorom na malom cunu vrlo tanak po pitanju iskustva i znanja. A osudjujes nekog drugog koji je isto toliko iskusan kao i ti.

--- Kraj citata ---

Meni talasi ne smetaju uopšte, čak me i taj samo blago zaljuljao ali mi je jako žao kad vidim mali čamac koji izgleda da će se preturiti i kome je većina stvari od čaša i flaša sada izlomljeno. S druge strane verovatno je slomljeno ono što nije bilo na mestu.  A što se tiče drugog dela pitanja to sam nekako znao da ćeš me pitati i u principu si u pravu ali ja polako stičem iskustvo i u tome što trenutno radim nikog ne ugrožavam a prihvatam samo posao koji mogu bezbedno da obavim, zbog toga sam i više stvari odbio nego što sam uradio. U potpunosti imam svest koliko može biti opasno i nebezbedno i da mnogo toga što izgleda lako može da se pretvori jako brzo u karambol, zato sam i na minimalu sa poslom a i rećiću ti da su na zadnjem poslu samnom bila čak dva prava penzionisana kapetana, tako da mi je barem posada bila više nego iskusna jh

A što se čuna tiče ne znam da li si mi video da divljam i da na taj način nekog ugrožavam, priznajem veslanje nisam puno vežbao ali sa čunom sam se sada srodio.
 114

poljo:
Standardna oprema na deplasmancu + stakleni klikeri + beckup utoka = mirna plovidba Savom

HOGAR:
 ha ha ha

poljo:
Pa sta da ti kazem ? Prosla subota , domacin kupio nov gliser . Na plovilu barem8 komada od po 100+ kg . Navalio da izglisira po svaku cijenu a bas i nema mnogo hrabrosti da stisne gas. I tako 7-8 krugova oko mene i jos nekih camaca i brodica. Sve familije sa djecom koja se kupaju plus vrijem rucku . Bio je regularno upozoren barem nekoliko puta . E onda .... kineski klikeri i zelkot , ma milina jedna a zvoni kad pogodis . Poslije dva klikera sestoperca expresno izlazi na plovni put i ...ah da tad je izglisirao . ffff Naravno na pomen mog zenskog roditelja vidio je buck up spravu i svi mirni i veseli nastavismo kupanje . Treba ponekad na ljude uticati edukativno , Sad zna da moze da izglisira i gdje se to radi . Glisiraj te , vozite skijase , ronite ama skacite iz vode ako vam je drago ali ne na ustrb drugih ljudi
 Bjese neki domaci film u kome kazu ...ima ljudi koji nista ne razumiju dok ne dobiju samar ...

poljo:
HAHAHAHAH...znas kako sad ide odgovor , djete si sa asvalta... odi pa glisiraj

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju