E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Nekultura i bahatost bumbara sa velikim gliserom sa dve dobre cice na pramcu
broker975fx:
Ovaj smrad od čoveka je naravno samo jedan od mnogih sličnih likova koji se viđaju po Beogradu. Nema ništa protiv gliseraša ali kad lik tri puta u roku od dva minuta prođe kroz marinu 4 Jula u punom gasu a pri tom lik stoji jer mu se pramac toliko podigao da ni ne vidi kuda ide onda samo mogu da mislim da je reč o jako lošem bezobzirnom i zlom čoveku. Ja stvarno ne znam kada će policija ili neko drugi nešto uraditi po tom pitanju, pre neki dan vučem ponton neki drugi isti takav bavlan pravi tri kruga oko mene i blene, ja mu trubim a on mi maše, ajd to je na plovnom putu ali nije baš uredu ali ovi sa Gogine marine a i sa Marinera i Nautika stvarno su vrlo često za uhapsiti. Brate mili to je tolika količina bahatosti da se to retko kad viđa i na ulici, srećom te nisu svi isti pa sada ovaj moj post osuda za sve, jbg nisam ni stigao da mu vidim registarski broj
espresso:
ja sam zato stavio svoj reg. broj u potpis profila. da me lakse nadjete thumbup
deda:
Ima "gliserasa"i gliserasa !! Zbog ovih prvih su i ovi drugi na losem glasu !! Mislim da moji sa 4.jula moraju da pozovu recnu policiju ! Ukoliko to sutra uradi ja ih zovem pa neka taj gliser vozi ko hoce !!
broker975fx:
--- Citat: espresso 05, 07, 2012, 22:38:05 posle podne ---ja sam zato stavio svoj reg. broj u potpis profila. da me lakse nadjete thumbup
--- Kraj citata ---
Ma na tebe se ovo ne odnosi i suguran sam da to ne radiš gde nije mesto, zato sam i napisao da srećom nisu svi isti.
broker975fx:
--- Citat: deda 05, 07, 2012, 22:46:19 posle podne ---Ima "gliserasa"i gliserasa !! Zbog ovih prvih su i ovi drugi na losem glasu !! Mislim da moji sa 4.jula moraju da pozovu recnu policiju ! Ukoliko to sutra uradi ja ih zovem pa neka taj gliser vozi ko hoce !!
--- Kraj citata ---
Treba to probati i videti i prijaviti svakog ko se tako divljački ponaša ili mu fino pokušati objasniti da to nije uredu i iz kojih razloga nije. Mada sam skoro siguran da lik koji toliko mozga nema dobronameran savet bi shvatio kao napad na njegovu ličnost. Brate mili zapamtio sam da mi je Fratelov čamac izgledao kao da će se prevrnuti a ima tu puno užih plovila pa zamisli kako su oni onda izgledali - u ostalom šta ti ja pričam kad si tu svaki dan i sam sve znaš.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju