E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Mesto za kampovanje

<< < (4/9) > >>

Zoran:

Ako nesto mrzim na vodi to je "moje mesto".Svako od nas ima mesta na
koja voli vise da ide,nego na neka druga.Tada ta mesta malo i uredi da bi mu bilo pri-
jatnije.Nikako ih ne treba privatizovati.Veliki sam protivnik toga.
                  Kod nas u Beogradu ,na Savi nema vise mesta  da se ladjom pristane na
obalu.Sve su zauzeli splavovima ili sazidali kuce.To im nije dosta vec su poceli i da po-
stavljaju bove po 10-15m od splavova,a stapove zabacuju do pola Save.Uzas jedan,
pravo bezvlasce.Ali to je po onome kakva drzava takvo i drustvo.
                  Mozda i dozivim da se nesto promeni,ali sumnjam.

Kapetan:

--- Citat: zoran  04, 07, 2012, 14:48:58 posle podne ---                  Mozda i dozivim da se nesto promeni,ali sumnjam.

--- Kraj citata ---

i tebe pocela noga da zeza  roll4

HOGAR:
 ha ha ha,more,smejem se a i mene ubi noga,jos od devedesetih  taz

Bećar:
Dule
Od Vas nisam ni očekivao neki savet već samo uobičajenu  neprimerenu kritiku.Savet sam zatražio od ljudi koji nisu u mogućnosti da Dunavom plove od izvora do ušća sa svolim brodovima.Mislio sam na ljude koji su "ograničeni" na plovidbu 5 km uzvodno i 5 km nizvodno.Ako će svoj ceo godišnji odmor provesti u komšiluku zašto ne urediti parče obale za tu i samo tu namenu -boravak u prirodi.Niko nije pominjao krčenje,seču,paljenje...Ili se možda varam.Nisam tražio "podršku za uzurpaciju"već razumnu i kreativnu kritiku-savet.Da svima bude po taman...
Unapred se radujem Vašim slikama sa ovogodišnjeg proputovanja .
Pozdrav sa Dunava

Kapetan:

Becar , dobar deo tih brodova koji idu od izvora do usca su recimo na malim vodama , sto jeste reon + - 5 km, napravili sebi pristan i raskrcili prilaz... Nema veze to sa brodovima vec sa odnosom vlasnika prema prirodi ... Moj savet , sve od prirodnih materijala sa te lokacije uradi i nemoj da polazes pravo na to mesto posto ce se desiti da se neko nece skloniti kada dodjes, lakse ce ti biti da produzis dalje u tom slucaju ...

Napravi mesto tako da moze da se regenerise prvobitno stanje posle godinu dana ako ga ne odrzavas  ...
Po meni to je odgovoran pristup prirodi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju