E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Mesto za kampovanje

<< < (2/9) > >>

Bećar:

Ako budete prolazili ,to je na 1190 km kod Novih Banovaca  ali sa Pančevačke strane  thumbup

Ima li nekih nepisanih pravila sa vode koje bi trebali da znamo,da ne bi došli u situaciju da nas gledaju kao  taz
Napišite neko Vaše dobro ili loše iskustvo .Neka ovo bude kurs iz lepog ponašanja

Imam običaj da se javljam ljudima sa drugih čamaca kada se mimoilazimo i obično mi odpozdrave.Jednom prilikom sam taj "običaj "primenio kao dobru foru pred društvom
Mimoilazimo se sa mađarskim brodom,svi komentarišu kako putuje iz daleka i ide ko zna gde.I tu ja nastupam.Kažem kako poznajem čoveka i da sam plovio sa njim do Beške.Naravno,počinje prozivka ,ismevanje, da ne govorim dobro srpski a kamoli mađarski ili engleski jezik...
Opkladimo se u turu pića na Dunavskoj terasi i....
Podignem ruku,mahnem čoveku.Mađar,naravno ,otpozdravlja čak na kratko zasvira sirenom...
Ovi moji u šoku.Od tada važim za ministra spoljnih poslova....

Pozdrav

Hvala na predhodnim savetima

deda:
 Univerzalno pravilo je da neradis na vodi ono sto nebi voleo da radi neko drugi u tvojoj blizini!!

Naravno , ne ostavljati krs i lom za sobom !!

Ljudi imaju obicaj da postave tablu sa natpisom imena kampa , recimo "Kamp Becar"  jh

taxi:
to sto ces ti zaposesti parce obale ni po jada prolem nastaje iduce godine kad deset tvojih komsija uradi to isto pa onda vise nema mesta za pristajanje camaca ,pecanje (jer nije u redu biti nekom u dvoristu } tako je na savi a pocelo je i na paradajz ostrvu . zakljucak izvedite sami.

IKA:
Svaki kamp koji je blizu nečega,pa bilo to i mesto blizu uobičajenih pecaroških destinacija privlači sve koji brzo i lako mogu doći do tog mesta.Već kamp koji je udaljen od nekih ustaljenih plovidbenih ruta ili pecaroških destinacija nije toliko zaposednut od slučajnih prolaznika.
Koliko će ti kamp biti posećen od slučajnih kampera ,zavisi koliko ćeš često ti biti u kampu.Ako te tamo budu viđali često, brzo će to prihvatiti kao ;Bećarov kamp.Ako tamo budeš jednom mesečno,brzo će prihvatiti da je to prolazni kamp.Nefer bi bilo označiti deo obale koji nekom pripada a da pri tom onaj koji ga je pripremio nedolazi u kamp više od mesec dana.
Ako planiraš često da boraviš u kampu , postoji i, kod nas,uobičajen način stavljanja do znanja da je kamp pripremljen za intezivno korišćenje,a to je da se u kamp postavi nešto što nedvosmisleno stavlja do znanja da se kamp koristi.Mnogi pronađu neki stari smederevac , koji i nemora biti u funkciji, bitno je da odaje utisak da se koristi.
neko uradi neku vrstu ljuljaške ,ili nastrešnice......
U svakom slučaju nailazićeš i na nerazumne koji jednostavno nepoštuju tvoj trud.Za njih je i ulica javno dobro na kojem mogu da se ponašaju kako im se svidi,bez poštovanja i respekta prema onima koji te iste ulice čiste i održavaju.

budens72:
podigni bilo kakav šator na "svom" mestu i nemaš problema.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju