E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Moj prvi čamac...Robertki

<< < (2/3) > >>

Zoran Marinković:
 hi

Mnogi veliki patenti i projekti nikada ne bi videli svetlo dana da se uvek slušao samo glas razuma,
neki su uspeli,  neki nisu....ali su svi krenuli tako nekako  "ajde da probamo..."

Ako imaš materijala i umeš ponešto i da uradiš.... pa nešto ćeš i napraviti.
Bilo lepo ili ružno - ploviće tako kako bude mogao. A da li ćeš ti biti zadovoljan...e to ćeš videti na kraju...

Ako ti taj prvi ne bude odgovarao - drugi će biti bolji...a tek treći... thumbup

I svi najveći majstori su krenuli od nekog prvog karabudža, pa su vremenom ispravljali gomile grešaka..

Naj važnije je da ženu ubediš u ispravnost odluke... sha

Robertki:
To sam prvo uradio, ubedio zenu. Pricom da ce mo zajedno ploviti Tisom, vikende provoditi zajedno na vodi itd... posto me ovako ni nevidi jer sam stalno na tisi u camcu koji se njoj bas nesto i ne dopada. Ali kabinas je vec druga prica. Sto se tice toga, od nje imam veliku podrsku

mossi:
Onda guraj napred, ja bih bio najsretniji kad bi uspeo moju da ubedim da bude samnom na čamcu.

P.S. Čeka te dug i trnovit put prepravke.
       Nije ni lako, ni jeftino.

Puno sreće, a fotke i reportažu postavi na kraju.  ha llll

114 hi

deda:
Ja bih prodao trenutni camac , kupio matrijal i uz onaj koji vec imam napravio nov camac !! Ima jedna narodna : "Seci usi , krpi du...!" a to u prevodu znaci mnogo posla a pitanje je sta bi izaslo iz toga. Mislim , to bih ja uradio. 25648

HOGAR:
Ja sam izgleda ovdi zalutao na ovi forum.Svi bre pricate kako bi voleli da vam je rodjena zena na camcu,aman.Pa kam gi muskarcine  sha,komsinice da sede kod kucu  no125,bre,bre.Ne znam kako vi,mada citam pa ne verujem,ja se spremam mojoj da metnem belousku u krevet,pa  jh sajkaca.Ima jedan kolega pa dao ime ladji ''Moja Sloboda'',to sve govori  lol.A kad budem nesto hteo da dodje,mislim bracni drug,onda cu joj recem ''prosla sezona belouski,kaman bre''  ha ha ha E sad, ne znam sto sam ovo ispricao,al, mozda ce nekom zatrebati  114      P.S. Molim dame koje prate forum da mi ovo ne uzmu za zlo,jer,mozda vecina njih misli isto,al nece da kazu  sajkaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju