E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
ALGE i glisiranje
Marko ARGER YACHT:
Ja ocisti te alge i ono nista se nije desilo a bas sam ocekivao.
CIVIJA:
Jest stara tema al da podelim moje iskustvo sa algama - skoljkama....
Smorio sam se kako mi ide camac - sve losije i losije. Doslo je do toga da je motor poceo da se gusi na najvecem gasu, gubi vodu...
Majstor nije hteo ni da pogleda sto motor "gubi snagu" dok ne operem alge. On je kao neki majstor prica mi da to sto "gubi snagu" ima veze koliko algi imam na koritu jh
Prosli vikend krenem do vojnih basta da odradim pranje- ribanje... nizvodno Savom sam postigao brzinu 21km/h
Usidrio se buc u vodu i polako LELE majko moja sta je dole bilo skoljke alge, trave.... Nekako ja to oprah - ostrugah i krenuo uzvodno na pecanje.
Ajd da izmerim brzinu LELE - 28km/h nizvodno 32km/h motor prede.
Topla preporuka svima dzak za krompir i buć u vodu - isplati se!
LSI:
--- Citat: CIVIJA 10, 07, 2015, 14:08:37 posle podne ---...
Topla preporuka svima dzak za krompir i buć u vodu - isplati se!
--- Kraj citata ---
Или чак у руке или у Беомарине на прање.
Кошта али вреди.
CIVIJA:
Slazem se za beomarine., ali leti mi ipak lepse okupam se, rashladim, operem camac...
Sent from my 6037Y using Tapatalk
Kapetan:
--- Citat: CIVIJA 10, 07, 2015, 14:36:16 posle podne ---Slazem se za beomarine., ali leti mi ipak lepse okupam se, rashladim, operem camac...
Sent from my 6037Y using Tapatalk
--- Kraj citata ---
jedino kod malih camaca se isplati zezanje.. kod iole vecih pravac Beomarine ... ja sam prezadovoljan kako momci rade, i eto me na kraju sezone na jos jednoj turi skidanja algi
pretprosle godine na regati Laza sa rivetom me odrao ... ove godine ja skinuo alge i dobijem ga, a on vukao bradu od 20 cm ..
ili antialgin ili skidanje algi ... potpisujem da ce potrosnja da padne za 10-20% svakome kada skine alge, a brzinu ce povecati ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju