E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
ALGE i glisiranje
Kapetan:
Danas dodjem do marine reko da se nadjem sa Banetom na Beloj Steni na kafi ....
krenem ja RIBom i motorom od 8 konja , al nece da izglisira , cimaj , okreci trimuj i tako do bele stne .... ma nista ... reko mora da sam se ugojio za nedelju dana ili je zato sto sam sipao pun rezervoar pa nece da povuce... pizdim i dodjem do Bele stene (bane se zaglavio jos na paradajz ostrvu) i setim se sta mi je pokojni Ujka driker rekao i sta sam za zadovoljstvom radio kao klinac...
uzmem demontiram motor, i sve iz camca izvadim na obalu... izvrnem camaca na ledja ... bacim pesak na korito i trljaj ... algi je bilo mozda 2mm al reko kad sam vec okrenuo da trljam i dalje... posle 3 minutra trljanja ... obrnem camac isperem ponovo obrnem i popravim sta sam zaobisao...
vratim camac u pocetni polozaj vratim stvari montiram motor otisnem se uz obalu kad ono gle cuda... ili ja smrsao ili su ALGE toliko problematicne za glisiranje... isao je ko munja...
zanima me kakva su vasa iskustva pogotovo sa metalnim camcima koliko to utice na njih i da li uopste utice ovo sa gliserom je drama
Kapetan:
gde ima i posto je , jel moze rucno da se maze ?
ujedno primetio sam ogrebotine celom duzinom vrha V korita ima ih podosta sta raditi sa tim ?
Marko ARGER YACHT:
Mozda je moja elisa dovoljno brza ali ne mogu da letim zbog tepiha koji imam na koritu? :dance:
Kapetan:
--- Citat: Dule 12, 06, 2009, 12:01:32 posle podne ---marko, taj tepih ti usporava camac i do 50 posto. Kap, Sale je strucnjak za krpez pa ti ponesi samo zelkot na Sveb :)
i malo vodene smirgle. Antialgin imas na Adi kod Raleta.
--- Kraj citata ---
aj ako stignem sve to da odradim danas , brdo posla
Marko ARGER YACHT:
Ja alge skinuo ali od poboljsanja nista :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju