Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Arsine pripreme za Djerdap

<< < (9/21) > >>

budens72:
bravo Arso, lep test za brodić  thumbup

HOGAR:
Trbavi je gazda na onu jedrilicu sa slika,samo ti zezaj,kad te dovati bice ''nisam tako mislio''  ha ha ha

slobodnium:
Svaka cast, spushtanje djerdapom je stvarno nezaboravna stvar!
Ja sam sa mojom suprugom pre par godina sa starim drvenim kanuom od 4m se spustio od panceva ( tamisha) do donjeg milanovca. Plan nam je bio da idemo do tekije ali veoma jaka oluja koja je trajala dan i po nam je prekinila putovanje. Putovali smo 7 dana od toga 4 dana je koshava duvala u nas i to poslednja 4 dana.
Proci taj deo dunava je fantastican dozivljaj. Ono sto oduvek osta je secanju jeste borba za goli zhibot kod gozpodjegvira ili djavoljeg vita kako se vec zove i na izlasku iz uskod dela kod velikog grebena pre donjeg milanovca.koshava je bila prejaka a sve uvek nekako jaca u zavrsetku dana kada smo najtanji sa snagom ali opet mi smo bili sa tim malim drvenim kanuom i 2ks ;)
Nadam se da cu taj deo vise puta proci jednog dana kada nabavim pravu ladju.
Mada i putovanje ovom 'orahovom ljuskom' kako su je nazvali oni koju su nas videli je dozivljaj za sebe.
Ono sto sam iskusio je da nema pravila kada duva kada ne jer je dunav nepredvidljiv!

Zoran:

Malo i od mene.

Kada su se sve kockice sklopile,ispalo je da smo Arsa i ja dobar deo puta
plovili zajedno.
          Ja kao "iskusan" mogu vam  reci da je Arsa polozio i kao drugar i kao na-
uticar. Normalno da  toga ne bi bilo da nema bezrezervnu podrsku svoje zivotne
saputnice.Retko se srece takva osoba,prvi put na ladji,srodjena sa ladjom.Jos da
je Arsa malo obuci mornarskim vestinama.
          Lepo smo se druzili,lepo plovili i lepo pazili jedni na druge.
          Da vas ipak ne davim posto je ovo njegova tema,bilo nam je pravo zadovo-
ljstvo druziti se sa Arsom i Vesnom na vodi.   

Kapetan:
sretoh ladju u Golubcu i u Gradistu  thumbup  sto rece zoran napreduje !

svaka cast arso sto si se usudio da plovis van Beograda tao rano , ali to je jedini nacin  25648

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju