E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Prikolice za prevoz čamaca
zorter:
Posluzila je svaka joj cast. Isla do Rogacice i nazad i ovde nekoliko puta do Save. Samo "pliva". Vec je presla 500km. Jos da je zavrsim i bice EXTRA. :good: :good: :good:
MiletaStamat:
E ZORTER pozdrav sada sam video i pročitao o ovoj prikolici što si pravio za čamac. Vidim da je tema odavno zapostavljena, ali meni treba sad pa je za mene sveža 6589 Dopada mi se. Ja imam jednu staru auto prikolicu kojoj sam skinuo stranice i pod, takodje je osnova od ovih cevi kao što si ti radio, ali ja želim na to da navarim kutije tako da bi napravio prikolicu za pasaru. Dao si mi ideju kako da regulišem balans prikolice, kutije neću variti na osnovu već ću ih spojiti onim U kopčama sa šrafovima, tako da celu nadogradnju mogu pomerati napred nazad sa čamcem na njoj dok ne bude u balansu i pravilnim opterećenjem na kuku vozila. Imam reno Clio pa želim da napravim što lakšu prikolicu da bi mogao od reke i sa reke lako da prevučem čamac. Da li neko može da mi da savet koje bi kutije minimalnih dimenzija mogao da stavim, da budu dovoljno čvrste a opet po mojoj želji da prikolica bude što lakša. Inače prikolica je za Pasaru Vodičanku. Hvala Unapred.
Radoje:
Bugi sa foruma, je za svaku preporuku sto se tice prevoza camaca. Evo telefon :063/313373
LSI:
Буги и у мом "тефтеру" има уписану високу оцену: 5+.
Поздрав Бугију!
Sent from my P9000 using Tapatalk
Ljuba:
Bugi radi posao u svakom pogledu, preporuka!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju