Nautika opšta... > Nautičke reportaže

JOš jeDnA nova tEMA O naUTici

<< < (2/5) > >>

mesechar:
jos koja slika...

STG:
Pitanje:gde je u Evropi najveci izbor nauticke opreme?

HOGAR:
Znas sta Mesecar,boju kabine tog greenline-a sam ja pazario kod Buse proslog leta,slatko cu ih tuzim za plagijat  lol lol lol

sloba:
Tamo je raj za nautičare.
Vodite samo računa, one prve slike su iz Bauhausa, imaju svašta, ponese te trenutak pa kupuješ, kupuješ... Ipak, Bauhaus je sa svojim Nautic odeljenjem skuplji od "običnih" nautičkih radnji. Ja proverio više puta.
Za brzu kupovinu u prolazu je OK, ali je bolje informisati se preko neta kod SWB, AWN i gomile drugih nautičkih kuća koje imaju povoljnije cene, samo nemaju prodavnice u svakom većem selu kao što ima Bauhaus.

Ipak, za nas sirotinju vrlo je privlačno, a kupovati nautičku robu u "Merkuru" ili "Uradi Sam" je samo san.

mesechar:
Ai pravi razlog otvaranja ove teme nije pregled nautičkih radnji po švabiji...apsolvirali smo da tamo ˝poslastičarnica ˝za nas nautičare tamo ima gde hoćeš.
Pravi razlog je veliki sajam u Fridrishafenu ...to je sajam klasičnih automobila ,plovila i aeroplana! Neverovatna manifestacija koja se odrzava u verovali ili ne 14 sajamskih hala i velikom parking prostoru  gde je bilo izlozeno preko hiljadu kolekcionarskih primeraka raznih vozila i plovila!
Da vas ne bi previshe gnjavio detaljima evo slika pa vi prosudite koliko je interesantno i uzbudljivo ...bilo.
Svi izlozeni brodovi su stariji od šezdeset godina ali linije tih glisera su izuzetne!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju