Nautika opšta... > Nautičke reportaže
JOš jeDnA nova tEMA O naUTici
mesechar:
Evo kako izgleda kad si nautičar u Nemačkoj....Mesto Fridrishafen na Bodenskom jezeru...
Nautičku opremu možeš kupiti u svakoj trafici
Cene su prilagodjene dzepu srpskog kupca pa možeš plovilo opremiti puno jeftinije nego kod nas...
Nabacao sam par sličkica da vidite koliko šta košta ..
Rafovi sa robom nepregledni a u pitanju je robna kuća ništa posebno.
upamtio sam da neke naše teme da je nabavka cink protektora u nas problematična i da su skupi ...
Fish finder pirana po ceni mobilnog telefona...
mesechar:
Švabe nisu baš sa oduševljenjem gledale kako pravim popis i fotografišem po odeljenju još kad su čuli da govorim ˝zerbišen˝ postali su malo zabrinuti da im ne plane roba vidi no kad sam pokupovao šta mi treba po spisku shvatili su da sam samo regularni znatiželjni kupac .
motore nisam slikao a i izbor je ovde bio slab samo tohatsuovi vanbrodski sa pet godina garancije bzvze..
mesechar:
neke slike nisu htele da odu a onda duplikati ...no dobro drugo jako interesantno mesto je marina u Gorenu dvadesetak kilometara dalje ...mesto gde se ne može videti kraj jedrima ...stotine jedrilica i kojekakvih besnih glisera...Zanimljivo je da nismo videli ni jedan jedini zapušteni čamac ili neku šklopociju za koju bi mogli da se zakačimo.
Posle su nam objasnili da je ovo elitna marina ...mada mi je bilo jasno kad sam snimio oglasnu tablu ...pa tu je bilo plovila i do petsto iljadarki ko mi kad okačimo pasaru ispred kafane na banderu lol.Najjeftiniji je bio jedan Windi kao slovenčev ali i to je bilo papreno! Slovenac dzaba si kukao na carinu tamburanje
Naravno i shvabe što više imaju više i štede tako da je solarna ladja pravi hit ovde ...Prodavnica u Gorenu je priča za sebe toliko je velika da ti par sati treba da je natenane obidješ...na prodaju sve od malih jedrilica do nautičke garderobe i fensi krpica koje su paprene...recimo par brodarica na popustu 100jura..ali dobro svega ostalog...
Oblake se zajapurio ko ona glumica u Titaniku i pokušao da na prevaru otme jedno gliserče od milionče ali nisu mu dali...
mesechar:
još koja slika....jer slika govori više od hiljadu reči...
mossi:
Ehhh yg
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju