E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Od slovena do Kronstadta..

<< < (2/6) > >>

Kapetan:

--- Citat: HOGAR  23, 05, 2012, 16:28:22 posle podne ---Gledajte sta rade Kinezi poslednjih godina,pa i Japanci,koji do 17 veka nisu imali jedan ozbiljan brod,svoje proizvodnje,ma.Da je lepse vreme nesto bi ceprkao na Srpskom camcu  sajkaca,a ovako,mlatim po slova

--- Kraj citata ---

ako ako saznajemo nove stvari ! ja sam za to da istrazujemo sto vise .. internet je nepresusno zdanje...

HOGAR:
Nisam pipno internet,pisem po memoriji,a za Kineze dobro znam,pomenuo sam Japanci bre,bre,tek od 17 veka,brzo citas pa promasis  roll4,a ameriku,i to severnu,a ne juznu ko zalutali kolumbo,su nagazili Vikinzi i to jos u 10-m veku  roll4

poljo:
prvo smo nastali mi pa amebe ... i na mjesec smo otisli prvo mi ... zato smo dovde i dogurali MI... Nit smo najljepsi, nit najpametniji nit nas ima najvise ,nit ma samo smo par godina bili najbolji u kosarci i stvarno smo dobri u vaterpolu ... MI pa MI pa MI. Bas mi NAS pun..............krajolik

Kapetan:

--- Citat: poljo  23, 05, 2012, 19:42:39 posle podne ---prvo smo nastali mi pa amebe ...

--- Kraj citata ---
amebe su nam i bile prvi neprijatelji  k5

LSI:

--- Citat: poljo  23, 05, 2012, 19:42:39 posle podne ---prvo smo nastali mi pa amebe ... i na mjesec smo otisli prvo mi ... zato smo dovde i dogurali MI... Nit smo najljepsi, nit najpametniji nit nas ima najvise ,nit ma samo smo par godina bili najbolji u kosarci i stvarno smo dobri u vaterpolu ... MI pa MI pa MI. Bas mi NAS pun..............krajolik

--- Kraj citata ---

Šta je s vama ljudi?

Znate li zašto kažu da smo mi nebeski narod?

Zato što smo mi pali s Marsa!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju