E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Od slovena do Kronstadta..
Kapetan:
--- Citat: HOGAR 23, 05, 2012, 16:28:22 posle podne ---Gledajte sta rade Kinezi poslednjih godina,pa i Japanci,koji do 17 veka nisu imali jedan ozbiljan brod,svoje proizvodnje,ma.Da je lepse vreme nesto bi ceprkao na Srpskom camcu sajkaca,a ovako,mlatim po slova
--- Kraj citata ---
ako ako saznajemo nove stvari ! ja sam za to da istrazujemo sto vise .. internet je nepresusno zdanje...
HOGAR:
Nisam pipno internet,pisem po memoriji,a za Kineze dobro znam,pomenuo sam Japanci bre,bre,tek od 17 veka,brzo citas pa promasis roll4,a ameriku,i to severnu,a ne juznu ko zalutali kolumbo,su nagazili Vikinzi i to jos u 10-m veku roll4
poljo:
prvo smo nastali mi pa amebe ... i na mjesec smo otisli prvo mi ... zato smo dovde i dogurali MI... Nit smo najljepsi, nit najpametniji nit nas ima najvise ,nit ma samo smo par godina bili najbolji u kosarci i stvarno smo dobri u vaterpolu ... MI pa MI pa MI. Bas mi NAS pun..............krajolik
Kapetan:
--- Citat: poljo 23, 05, 2012, 19:42:39 posle podne ---prvo smo nastali mi pa amebe ...
--- Kraj citata ---
amebe su nam i bile prvi neprijatelji k5
LSI:
--- Citat: poljo 23, 05, 2012, 19:42:39 posle podne ---prvo smo nastali mi pa amebe ... i na mjesec smo otisli prvo mi ... zato smo dovde i dogurali MI... Nit smo najljepsi, nit najpametniji nit nas ima najvise ,nit ma samo smo par godina bili najbolji u kosarci i stvarno smo dobri u vaterpolu ... MI pa MI pa MI. Bas mi NAS pun..............krajolik
--- Kraj citata ---
Šta je s vama ljudi?
Znate li zašto kažu da smo mi nebeski narod?
Zato što smo mi pali s Marsa!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju