E, ovako treba... > Palubna oprema
Konopi loseg kvaliteta...
SALE NB:
Imam jedan kanap sa takvom šarom, ali ništa mu ne fali. Doduše, ja ga nisam potapao u štirak, ali ko zna, možda se svejedno ukruti! kgk hahaha ffff
Zole:
meni se čimi da si te konope kupio u merkuru
BEGEJ:
Meni se cini da si te konopce namotao u klupko. jh Barem se tako iz snimka moze zakljuciti. Sa istom tom sarom imam konopce od 2003 godine i jos su u funkciji. Naravno promenit cu ih ove godine zbog boljeg i mirnijeg sna na ladji. hi
Kapetan:
--- Citat: Zole 24, 05, 2012, 08:43:06 pre podne ---meni se čimi da si te konope kupio u merkuru
--- Kraj citata ---
te sto sam uzeo u merkuru su odlicni i sara je crveno , plavo , bela...cist najlon !
@sale oklen ti ideja da sam ih potapao u stirak ?
@ begej konop je bio zaprljan pa sam ga isprao i bacio u plasticnu kofu i tako ostao ....
marke:
cap Mozda nisi potopio konopac u štirak nego u naš dunavac a to je mnogo gore. oops
Bravo Pingvin za "SUMLJU", evo malo i ja da pametujem:
Zamolio bi da aNLaser ne nazivate aLNaser. Nemojte ni MAJICE nazivati MAJCE jer je jednina MAJICA a ne MAJCA. clap
Ako imate ranac pa kupite još jedan ranac onda imate dva RANCA (a ne RANČEVA).
Nikad ne nosite RANČEVE nego RANCE jer inace mogu da dodju Nemčevi ili Dančevi i da ih zaključaju lančevima i katančevima sa sve mamčevima u njima. 55555
Ako zivite na RANČU a imate jos jedan RANČ onda mozete da se hvalite da imate RANČEVE. m4
114 25648 114 sail 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju