E, ovako treba... > Palubna oprema

Konopi loseg kvaliteta...

<< < (3/4) > >>

SALE NB:
Imam jedan kanap sa takvom šarom, ali ništa mu ne fali. Doduše, ja ga nisam potapao u štirak, ali ko zna, možda se svejedno ukruti! kgk hahaha ffff

Zole:
meni se čimi da si te konope kupio u merkuru

BEGEJ:
Meni se cini da si  te konopce namotao u klupko. jh  Barem se tako iz snimka moze zakljuciti.  Sa istom tom sarom imam konopce od 2003 godine i jos su u funkciji. Naravno promenit cu ih ove godine zbog boljeg i mirnijeg sna na ladji.  hi

Kapetan:

--- Citat: Zole  24, 05, 2012, 08:43:06 pre podne ---meni se čimi da si te konope kupio u merkuru

--- Kraj citata ---

te sto sam uzeo u merkuru su odlicni i sara je crveno , plavo , bela...cist najlon !

@sale oklen ti ideja da sam ih potapao u stirak ?

@ begej  konop je bio zaprljan pa sam ga isprao i bacio u plasticnu kofu i tako ostao ....

marke:
 cap  Mozda nisi potopio konopac u štirak nego u naš dunavac a to je mnogo gore.  oops

Bravo Pingvin za "SUMLJU", evo malo i ja da pametujem:
Zamolio bi da aNLaser ne nazivate aLNaser.  Nemojte ni MAJICE nazivati MAJCE jer je jednina MAJICA a ne MAJCA.  clap

Ako imate ranac pa kupite još jedan ranac onda imate dva RANCA (a ne RANČEVA).
Nikad ne nosite RANČEVE nego RANCE jer inace mogu da dodju Nemčevi ili Dančevi i da ih zaključaju lančevima i katančevima sa sve mamčevima u njima.   55555
Ako zivite na RANČU a imate jos jedan RANČ onda mozete da se hvalite da imate RANČEVE.  m4
 114  25648 114  sail 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju