E, ovako treba... > Palubna oprema
Konopi loseg kvaliteta...
Kapetan:
Bilo je price oko konopaca i dosta se koplja lomilo ... Sad ne mogu da nadjem temu ali sam obecao da cu se javiti za godinu dve sa testom konopa...
Pre godinu dana je otvrdnuo potopio sam ga u vodu kako je trgovac i rekao i ostavio u otvorenoj plasticnoj kanti na ladji pored ostalih kanapa nije se koristio jedno 6 meseci...
Od testa nije bilo nista , evo kako izgleda konop domace proizvodnje posle godinu dana ...
Kada sam uspeo nekako da ga raspetljam a trebalo je snage za to pokusao sam da ga nasilno ispravim tako sto smo vozili ladju i vukli konop iza sebe... Prozvali smo ga spontano konop marke ANAKONDA...
ali i za takav konop smo nasli namenu !
sa strane mozete primetiti konop koji je na skoti iste proizvodnje, i on je ocvrsnuo samo manje ... razlika u cuvanju jeste da je ovaj na skoti stalno bio na vetru dok je ovaj sto smo ga "pimpovali" bio uredno skladisten...
SALE NB:
Nažalost, poprilično bezvredan test, pošto nema uporednih rezultata sa nekim uvoznim konopcem iste strukture, ali boljeg kvaliteta, kao ni cena za domaći i strani konopac.
Moguće je da zbog razlike u ceni, domaći konopac ipak ima ekonomsko opravdanje.
Zole:
pošto znam da si kupovao konope na par mesta napiši gde je ovaj kupljen
mossi:
Nije bitno gde je kupljen nego ko je proizvodjač i eventualno cena.
Ja ga verovatno neću kupovati u BG, ali bih voleo da znam KOJI kanap da izbegavam. 6589
Kapetan:
samo na dva mesta sam kupovao jedno je kod buse a drugo beomarine... al nemam pojma oklen je ovaj ....
sale o kom testu pises ? ja lepo napisah da od testa nije bilo nista jer se konop udrvenio...
samo mi je zao sto nisam uslikao konope za podizace jedara ... oni su dosli sa jedrilicom i jesu malo prljavi i ofucani ali su zadrzali savresnu savitljivost a od krutosti nema ni traga... to su jedini konopi koje imam a da su iz inostranstva ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju