Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Slova/ borejevi za registracionu oznaku
barbanesa:
Vojvode Stepe 57 ,2 tablice 150 din.. upavusi
dankan:
Hvala!
Kapetan:
--- Citat: Pingvin44 21, 05, 2012, 17:55:36 posle podne ---Imas za skoro pa dzabe i kod Buse www.tehnonautika.rs
Ja zalepio na, dizvines, moj pre godinu dana i eno stoji ko i prvi dan kad sam zalepio...
--- Kraj citata ---
kod buse samo latinica... ja i deda smo narucili na kateru CIRILICU i to font Miroslavljevo Jevandjelje i nesto smesno ispalo a mogli smo da biramo boju, velicinu oblik sve ... e sad ko oce da mu camac bude na latinici i da izgleda ko svi busa je medju jeftinijima..
na slici su posledice jedne jake kosave ... ali se vidi i "tablica" ... nema policajca na reci koji ce da maltretira brod sa registracijom na cirilici ...
Pingvin44:
Jel registarski broj na plovilu uopste sme da se ukrasava po volji?
Kapetan:
--- Citat: Pingvin44 22, 05, 2012, 01:01:54 pre podne ---Jel registarski broj na plovilu uopste sme da se ukrasava po volji?
--- Kraj citata ---
naravno da moze, ali i ne moze... zna se samo da bi trebalo da bude na latinici (mada je i to slabo definisano) a kada sam pitao u kapetaniji nisu mogli da mi navedu ni jedan standard ni za font ni za velicinu i za boju niti za bilo sta slicno .... e ako oni ne znaju sta me briga radio sam kako sam mislio da treba i NIKADA me nisu zaustavili policajci ...
moj standard je :
Cirilica
Miroslavljevo Jevandjelje
Crvena boja
Velicina oko 12 cm
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju