Nautika opšta... > Ljubimci na vodi...

Ovako je to bilo danas

<< < (4/4)

LSI:
Ivan-dan je u mom sećanju vezan za uspomenu iz detinjstva, kada sam sa mojim drugom iz komšiluka i njegovim tatom bazao po ritu, na periferiji Novog Sada, gde je nekada bio aerodrom i kada smo brali ivanjsko cveće.
Ovaj današnji pamtiću po odlasku do marine u Slankamenu sa suprugom i našim unukom, Dušanom.

Dule se, kao što ćete videti sa fotografija, lepo osećao na našoj ladji koja se lagano ljuljuškala privezana uz dok.

Dok sam ja proveravao i uverio se da je čamac suv kao barut, što znači da smo i definitivno rešili problem curenja, Dule je na svoju i našu radost besomučno okretao volan levo-desno i ni malo mu nije smetalo što se čamac nije pomerao.

A vožnja - pa, biće i to.
Nisam želeo da krećem na vodu bez sigurnosnih prsluka, pre svega za mog unuka. Prsluci su nešto što ćemo kupiti sledeće nedelje, a onda će i Dule moći da vozi dedinu ladju i izvan marine.

Evo par slika od pre dva sata:

LSI:
Biću slobodan da sa vama podelim i ove fotografije mog unuka (deda - ko deda, a vi se samo slobodno smejte).

Na jednoj slici je prvo kupanje na Beloj steni, a na drugoj je Dušan u čamcu u prsluku koji je dobio od babe i dede za drugi rodjendan.

p.s.
Da drugim babama i dedama ne bude krivo - slobodno vi stavite slike vaših unučića (moj je sve jedno najbolji, najpametniji i najlepši)!

Kapetan:
jel ovo pojas koji ima gurtnu izmedju nogu ? ta gurtna ima efekta samo ako se zategne

LSI:

--- Citat: Kapetan  24, 07, 2012, 13:54:29 posle podne ---jel ovo pojas koji ima gurtnu izmedju nogu ? ta gurtna ima efekta samo ako se zategne

--- Kraj citata ---

Tako je - ima gurtnu ali ovi moji klinci to nisu shvatili ozbiljno. Video sam to na slici i nameravam da im "očitam lekciju".

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju