Nautika opšta... > Ljubimci na vodi...

Ovako je to bilo danas

(1/4) > >>

LSI:
Nisam izdržao i danas sam ponovo sa suprugom otišao do Markove kafane na obali Dunava u Banovcima.

Po predivnom danu, dosta prljavom vodom Dunava, u pravilnoj formaciji pojavilo se jato od 11 labudova koji su prišli obali, ne plašeći se ljudi, a na veliku radost većeg broja prisutne dece.

Na taj prizor, pitomih divljih lepotana i razdragane dečurlije koja ih je hranila, nisam mogao da ostanem ravnodušan pa sam telefonom načinio par snimaka.
Nadam se da će vam se ovi ljubimci dopasti kao i meni.

Kapetan:
ja se samo nadam da lokalci ne provale da labud moze da se jede... inace nesto mnogo labudova se ove godine pojavilo na Dunavu, nadam se da ce to ostati trend... kod nas postoji lato od 14-15 labudova na donjem spicu Paradajz ostrva...

IKA:
eto primera kako labud treba da izgleda upavusi, i niko drugi da ih slika nego LSI.
E ajd sad da vidimo kako od labuda napraviti patku umnik

LSI:

--- Citat: Kapetan  20, 05, 2012, 20:54:50 posle podne ---ja se samo nadam da lokalci ne provale da labud moze da se jede... inace nesto mnogo labudova se ove godine pojavilo na Dunavu, nadam se da ce to ostati trend... kod nas postoji lato od 14-15 labudova na donjem spicu Paradajz ostrva...

--- Kraj citata ---

Nešto veće jato, više od dvadesetak kruži oko marine u Starom Slankamenu.
Izgleda da su labudovi napravili fini raspored i grupišu se oko mesta gde postoje čarde i drugi izvori hrane.
Zaista je sreća što ih ljudi za sada ne diraju.

LSI:

--- Citat: IKA  20, 05, 2012, 21:01:52 posle podne ---eto primera kako labud treba da izgleda upavusi, i niko drugi da ih slika nego LSI.
E ajd sad da vidimo kako od labuda napraviti patku umnik

--- Kraj citata ---

Samo se vi strpite.
Nemojte da se desi da u skoroj budućnosti kad vam postavim sliku na forumu moram da odgovaram na pitanja u stilu: "Koji je ovddde pravi, a koji je Lazin Labud?"

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju